maanantai 14. huhtikuuta 2014

"Kullinvilauttelu pakkomielle"

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014041118206170_fd.shtml

Japanilainen Pippeli-festivaali !!


Jortikka jalustalla !!

"Anteeksi herra Reisitaskuhousuvalokuvaajahamppari, voisitko siirtyä? täällä kuljetaan vain kunnollisissa ja ´asiallisissa´ vaatteissa kiitos""Japanilla huhutaan olevan pinkkejä ohjuksia, ja ne on ehkä suunnattu P-koreaan ja pimppeihin"

No joka-ikisessä-tapauksessa, tuolla iltsikan kommenteissa joku tyttö on tullut aukomaan päätään, joka on täysin vääjäämätöntä, ja julistamaan kuinka miehillä on "joku ihme pakkomielle, esitellä kullejaan ja ...."
Likka hyvä ; kyseessä ei ole mikään "pakkomielle" vaan sellaista on vain olla mies! Kaikki miehet kyllä ymmärtävät tämän, muttei yksikään nainen !
Kuten Hankamäen Jukka sanoo kirjassaan "Enkelirakkaus" ; sukupuolet eivät ymmärrä toinen toistaan, vaan vain miehet ymmärtävät miehiä ja naiset naisia, johtuen siitä mitä Hankamäki nimittää ylipitkällä ja rutikuivan akateemisella tavalla "sukupuolen yhteiseksi merkityskonstituutioksi".

Eli Heteroudessa ei voida koskaan saavuttaa oikeaa ja aitoa ...ykseyttä / kohtaamista yms. Oikeaa Filosofiaa voi siksi hänen mukaansa harjoittaa vain Homososiaalisesti / -seksuaalisesti ...eli siis lähinnä miesten kesken. Ja ihan tasan oikeassahan hän on ! Vai mitä luulette, mitä siitä tulisi jos naisen kanssa alkaisi pohdiskella syvällisiä ja filosofioimaan ja ...vielä mitä ?! Vitut siitä mitään tule ! Se saatanan typerä heleä, lapsellinen ja itsekäs ja eläimenkaltainen örvelö mikä naaras on, änkyttäisi vääjäämättä jotain tuollaista typerää paskaa mihin mies ei voi mitenkään samaistua!! ja pilaisi kaiken ! Kuten lapsenakin ; tytöt pilaa aina kaiken ! (kaiken oikeasti hauskan ja älykkään ja korkealentoisen ja khuulin yms).

Kun poika keksii jotain hauskaa, saapuu äiti tai joku, vääjäämättä sammuttamaan senkin vähän hauskan ja elämästä nauttimisen ja kusee ns sen nuotion sammuksiin...vitullaan. Hahahaaa...
...no eniwei, naaraat lyttää aina ja kaiken -hauskan !! Myös siis huumorin. Nykyään siksi, että "se loukkaa ehkä neekerin tai jonkun tylsän hintin tunteita" tai "koska Ryssät on niin fiksui ja filmaattisii ja sä oot vaa Russofoobi" tjms skeidaa.

Asia on paljon simppelimpi ; te olette naaraat vaan tyhmiä !! ja tylsiä !! ja umpikieroja mielisairaita moraalittomia kaheleita apinoita! Joille tulisi mieleen jopa leikata äijänsä kulli irti ja heittää se johonkin vitun pellolle tai killuttaa heliumpallolla taivaalle !!! Vitun elukat.
Hankkikaa tunteita, ja tunne-elämä ja moraali ja sielu ja sen sellaista.

Itselleni ei ilman näitä ennakkotapauksia, siis naisten tekemiä!!, tulisi edes mieleen ...leikata esim jonkin naisen tissejä irti hänen nukkuessaan ..luultavasti jollain sahalaitaisella keittiöveitsellä ja lähettää niitä ilmapallossa avaruuteen tai haudata koiran kanssa takapihalle tai viskata yöllä autonikkunasta pellolle, mutta näköjään teille tulisi !
Kuten juutalaisillekkin, teillekkin tulee aina mieleen mitä alhaisinta ja äimistyttävällä tavalla eläimenkaltaista vitun paskaa.

Eläinkään tuskin tuollaista keksisi !!

P.s Voisinhan minä sanoa tuolle ämmälle ripostena, että : eikös teillä ole kaikilla naisilla sellainen pakkomielle esim ...esitellä itseääne, tissejänne ja kaula-aukkojanne ja pullottavia perseitänne yms, mahdollisimman tiukoissa kledjuissa ja paljastavissakin vielä. Eikö teillä ole tapana yrittää ..antaa ymmärtää, ilman kuitenkaan -aiettakaan oikeasti antaa ? Eikö naaras ole ensi-sijaisesti sellainen itse itsensä "esineellistäjä" ja tyrkky, joka keimailee ja keikistelee ja kävelee kuin "kätwookilla" olisi ? Ja meillä on "pakkomielle" "vilautella kullia jokapaikassa" ja keskustella sen pituudesta yms !! Hahaa...ou boi.

Samanlailla kuin leijona ja muut kissatkin, -nauttii voimistaan ja turkistaan ja liikunnallisista kyvyistään ja pullisteleekin vielä päälle .on miehenä ylpeä kullistaan ja ...pahimmassa tapauksessa sitä voi joku jossain vielä jopa vähän pullistellakkin ! Enkä ainakaan ole kyllä itse ikinä missään muistaakseni sillä pahemmin revitellyt, se on lähinnä Morlokkien hommaa se, mutta kyllähän se kelpo vehe on ! ei siitä mihkään pääse !
Ja kyllästyy siihenkin ...ainakin vähäksi aikaa kerrallaan. Kuten kaikkeen muuhunkin. Paitsi hengittämiseen.

Eli Summa Summaarum : nainen ei ymmärrä miestä, ja koska on räikeästi miestä tyhmempi, ei ymmärrä myöskään tätä koko asiaa -ihan puhtaasti abstraktilla tasolla edes siis sellaisenaan, käsitteenä tai asiana, vaan tyytyy vain aukomaan päätään ja suutaan ja ärsyttämään (missä ovat aika hyviä) ja julkituomaan typeriä ja ilma-päisiä "ajatuksiaan". Kuten on sanottu (tieteellinen FAKTA!) : miehet ymmärtävät naisia paljon paljon paremmin, kuin naiset miehiä. Vaikka tätäkin itsestäänselvyyttä on mm juutalainen Hollywood yrittänyt sumentaa ja häivyttää ja poistaa ihmisten mielistä -sen kun on vain kerennyt. Älkää silti ikinä hämmentykö, sillä juuri mikään ei juuri koskaan muutu.
"..miehet on kaikki vain laiskoja ja tyhmiä ja vähä-mielisiä kullinkourijoita ja röyhtäileviä kynnysmattoja! mutta minä!! minä sensijaan olen sentään Nainen!! ja Feministi!! joten ...ahahahaa AHhahahaaaaa !! repikää siitä ...miehet, ups!, siis Siaaaaatt !! "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti