torstai 17. huhtikuuta 2014

Suomen VALTIO (ja sen ihanuus)

Tämä pieni kuvakaappaus vaatii ihan oman, erillisen blogisarakkeensa.


To any English-speaking reader (fuck you btw) that says it all about Suomi-Finland !! "According to the Highest Administrative Law, nobody has the right to live on their own land !!!! / property !! " aHahahaaa...oooh boy...

C´est la Finlande !!

Vittu mitä saatanan ...huoh... mitä saatanan kuvottavia minisieluisia vitun myyriä ja tunkiossa eläviä tunkkaisia Marxisti-Kommari-Natsi-Totalitääri-Komentelija mulkkuja ja apinoita ja Paholaisen lapsia, ja ihan vain älykääpiöitä !! Ei tällaista voisi edes saatana keksiä !!

You couldn´t make this shit up !!

Ja tällaista maata (totisesti! maata) ne uskoo ja luulee ja toivoo ja haluaa ja pakottaakin jos vain sen sallitte -meidän puolustavan ?! ja rakastavan ja tukevan ja mitä kaikkea !!? Vittu mitä paskakasoja, mitä vitun ääliöitä !! Neekeritkin on jumalauta tätä fiksumpia !! Neeeeeeekerit !!!

Tämä on Talous-Sanomien tai Kauppalehden nettisivun uutisesta, jossa kerrottiin meille Hoi Polloin Goyim orja-muuleille, ettei meillä ole Oikeutta "asua omalla mökillä" !! ..ahHAhaha vittu lol !! HAhahaa, ei tuollaiselle tietoisuuden puuttumiselle voi enää muutakaan kai, kuin nauraa !!?!

Tää maa !!

Diz land!! / country !! Daaayyuumm.

Totisesti ; suomalaiset (ketä ja mitä nekin sitten lopunkaiken edes ovat!) ovat kaikkein parhaimpia ja pätevimpiä maailmassa, rajoittamaan ihan itse omaa vapauttaan ! Sillä mitäpä täällä isossa ja tyhjässä ja jo luonnostaan sikäli vapaassa Pohjoisessa olisikaan ilman Poliisia / Valtiota (sama asia [Polis = Valtio]) ja muita Beelsebuubin Maallisia Ilmentymiä -kuin Vapautta ?!!? kaunista, ihanaa vapautta !?!?

Tai missään muuallakaan, koko planeetalla ?!?! Kun rajoja ja elämää haittaavia sääntöjä ja ediktejä ja määräyksiä ja kieltoja ja estoja ja käskyjä ja Lakeja ja muuta paskaa ei ole, niin niitä tehdään !!

Hankamäki sanoo tämän johtuvan pohjimmiltaan ja periaatteessa, lähinnä Heteroudesta. Jos muistan oikein, sillä luen uudelleen par´aikaa hänen "Enkelirakkaus" kirjaansa, sanoi hän siinä suurinpiirtein näin ; "estot ja vastoikäymiset, niitä Hetero rakastaa" !! HHahahahaaha, ihan oikein lienee Hankamäki taas asioita tulkinnut !

Vitun tympäännyttävän typerät idiootit ! Vittu tätäkin "maata".

Huoh. Olisimpa minä syntynyt johonkin ihan oikeaan maahan, Saksaan tai Sveitsiin tai Ranskaan tai Japaniin tai ehkä jopa johonkin Anglosfäärissä tai johonkin, ....mutta ei. Täällä sitä vain elellään, Herrojen tiukassa Nuhteessa.


P.s  Miksi teillä muilla "ihmisillä" (joita en usko enää, teidän olevan) on syntymästänne saakka sellainen maailmankuva, että tässä elämässä ja tässä maailmassa, tämän planeetan pinnalla ja tämän materian seassa, vain tällä väkivaltaan nojaavalla paskaisella kusipäälaumalla joka  nimittää itseään milloin miksikin, yleensä "Valtioksi" tai "Poliisiksi" tai "Polikseksi" tai joksin, -niin miksi vain tällä löyhästi koossapysyvällä komentelijoiden ja kiusaajien (ammattitasoisten btw!) armeijalla on teidän mielestänne Oikeus mihinkään !?!? Miksi !?!? Miksen minä saanut tätä muistiota ?!
Miksi kaikissa kivissä ja puissa ja kissoissa ja kauriissa ja järvissä ja vesissä ja ilmassa ja maissa, veneissä ja vapauksissa ja bisneksissä ja totuuksissa, on Hallituksen / Valden / Poliisin viivakoodi kääntöpuolella ?! Ja miksi te muut aina siedätte ja suvaitsette tätä nähtävästi päättymätöntä asiaintilaa ?!!?!?

Onko tämä joku "heteroklishee" ?! oletteko te vähän liian Heteroita? vai onko tämä joku Sapiens / Magnon hullutus ?! Vai mikä ? Sillä se ei oikein aukea meille Oikeille Ihmisille. "Planeetan Vanhoillemiehille".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti