sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Eine kleine nacht-negro ..juttu

Vielä tällainen pieni huomautus / juttu murjaaneista ja neekereistä yms.

Kun aina, lähinnä naiset, sanovat, että on jotenkin "kauheaa" ja "väärin" ja "moraalitonta" tai jotenkin hirvittävää ja Rasistista yms, puhua siitä mitä neekereistä yms seuraa, niin tuli tällainen simppeli juttu mieleen ; naiset suurimmaksi osaksi eivät tule ajatelleeksi sitä, että myös koira on olento jota ei tarvi vihata, sitä voi jopa rakastaa eikä sitä vastaan tarvitse olla mikään "rasisti" tai muutakaan vastaavaa, mutta on vain tosiasia, että se on simppelimpi elämänmuoto ja voi siksi esim paskantaa sängylle ja pureskella kenkiäsi tai repiä postin silpuksi ja kuolata ja pierrä ja änkeä joka-vitun-paikkaan perässä kuin häntä. Mutta naiset ei siis ymmärrä näiden kahden asian välistä eroa ; mitä tunnet jotakuta kohtaan ja miten se joku käyttäytyy !

Vaikka murjaanista kuinka välität, on lopunkaiken vain : murjaani.

Se on vain sen luonto, ja se sen luonto on sellainen, että se 8neekeri) tuppaa ennenpitkää tuhoamaan kaiken. Kuten muinaisen Egyptinkin, jonka viimeiset Faaraot olivat aika pitkälti pikimustia nuubialaisia.

Faaraot sinänsä, instituutiona ja ideana ja muuna sellaisena -eivät ikinä kadonneet, niillä vain on nykyään vähän maltillisempaa päällään ja niitä on esim suomessa noin 200. Mutta edelleen pitävät itseään Jumalan Oikeuttamina ja Valittuina Ylimyksinä, jotka saa sanella pyramiidin huipulta Hoi Polloin muuleille (sinä) miten asiat etenee ja "etenee" (menee päin persettä ja lujaa).

Lopunkaiken : naaraat, neekerikin voi purra ja paskoa sängylle!! helvetti, vaikka hellalle ! Eikä se siitä muutu sen kummemmaksi vaikka kuinka paijaisit. (Kuten Ryssätkin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti