sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Vedestä

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f125759c-441f-4b29-8b2f-fd7ccf726b5f


Järkyttävää, ja naurettavaa ja alkeellista ja hävettävää ja väärin.

VEDEN jos jonkin pitäisi olla täysin ILMAISTA koko planeetalla, mutta siitäkin nämä kaikki vitun yhteiskuntamieliset käärmeenmulkut on keksineet rahastaa ihan pokkana. Vittu kun planeetta koostuu noin 90 % pelkästä VEDESTÄ.. miten SIITÄKIN saadaan aikaan jumalauta jotain ongelmia ja puutteita ja maksuja ja vaikeuksia ja mitä lie ?! Jumalauta sentään.

Veden tulisi olla aivan ehdottoman itsestäänselvä ilmainen asia etenkin suomessa, mutta vielä mitä ===> sen hintaa on vain kaikessa hiljaisuudessa NOSTETTU. se on aivan järjenvastaisen ja ärsyttävän kallista sikäli kun asut jossain missä on vesilasku käytössä, jota nämä totalitäärikommarit ajaa siis jo kaikkien niskaan nykyään, jottei vain kukaan saisi vähääkään NAUTTIA olemisestaan ja elämästään. Lämmin suihku on kumminkin vähän liikaa pelkille kävelijöille, hoi polloin sipulisäkissä raahustavalle nuhjuiselle pieruväelle, joten sitäkin täytyy hallinnon vähän "säännellä". Jottei kenellekään jäisi sellaista harhaluuloa että tällä vesiplaneetalla saisi käyttää vettä ja täällä jukolauta vähääkään nauttia mistään tai olla edes 15 min ärtymättä niin että on sydänkohtauksen partaalla. Tällaista KAIKKI "lait" yms AINA teettää ja tuottaa ja tämä on niiden se oikea IDEAKIN. Kuten lempiblogaajani sanoi aikanaan kytistä ja laeista jne, että "kun maksimaalinen epätyytyväisyys / vittuuntuneisuus on saavutettu ja kaikilla on mahdollisimman kamala olo niin kytät (poliitikot yms) ovat tyytyväisiä" - jotakuinkin noin. Tismalleen näin, kunhan kaikkien olo ja elämä saadaan pilattua ja "todellisuus määriteltyä VAIN raadannan ja kärsimyksen kautta" ovat nämä Pirun pikku kiusankappaleet perseenlävet tyytyväisiä. Itse siis suuren rahakasansa päällä jonka SINÄ maksat.

Niikuin kaiken muunkin.


Mutta tällaista on Elämä Suomessa. Vittu miten naurettavaa ja häpeällistä. Tunkkaisia pieniä yhdentekeviä perseenläpiä "pikku-kuntia" joissa ei ole muuta kuin heinää ja vähän likaisehkoa vettä keväisin ojassa, muutamia vanhuksia ja häiriintyneitä kusipäisiä nuoria ja sekalainen lajitelma säälittäviä ja vastenmielisiä puliukkoja ja ränsistyneitä korbusiaanisia kommarikolhoosi rakennelmia. Aivan vitun painajaisten materiaalia. Elinkelpoisen ja virkeän ja elinvoimaisen jne vastanapa.

Ja silti pitää taittaa peistä ja vääntää kättä jostain vitun vedestä !


Kristus vittu Finnuiitit !! Hankkikaa elämä ja ihmistason tietoisuus ja jotakin kunnollisuutta ja arvokkuutta ja kunniallisuutta jne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti