keskiviikko 10. huhtikuuta 2024

vasuri-alarmisteista (video)

 https://www.youtube.com/watch?v=tgp3CroN_8c&ab_channel=TonyHeller




Hei !


Juu-kommunisti-tuubi tarjosi mm tuollaisen ^ suupalan ja katsoin ja katsokaa. Saattaa olla jokin hyväkin kanava, en tiä viä. Tuo ^ video on ihan totta ja totisesti kuvottavaa. Se kestää vain 3 min ja vähän päälle. mutta että tuon kanssa tässä ollaan tekemisissä ja sodassa ja mitä pikemmin ja totaalisemmin (iroonisesti) siihen heräätte sen parempi.

Eli vasemmisto totalitärismi ☭ - siitä on (mm) kyse. Samoin KAIKKI kiusa mitä meille tehdään nykyään on vain osa tuota megakiusaa. Ja toivoisin KAIKKIEN jo käsittävän että meillä on absoluuttinen ja pakottava tarve vapauttaa itsemme näistä ilkeämielisistä satanistisista loisista.

Minä haluan mm NAUTTIA elämästä sikäli kun vielä voin, enkä kärsiä mielisairaiden älykääpiöiden käskystä ja kulkea vain alati kaventuvaa tietä kohti helvettiä. Ei kiitos.

Herätkää te muutkin kiitti. Ja tarttukaa minkä vain laisiin aseisiin, sanoista ja teoista aikeisiin ja taiteeseen ja fyysiseen aseistukseen, mihin vain.


Ja vittu että tuo kuminaamainen psykopaattinen kommaripaska ällöttää minua aivan rajattomasti mikä tuossakin videossa ^ esitetään, tuo "tiedetyyppi". Olen aina äklönnyt sitä suunnattomasti ja nyt inhoan sitä saatanan nilkkiä nilviäistä vielä paljon enemmän.

Vittu mikä absoluuttinen saatanan kusipää, ja paskatahra planeetan pinnassa.


KUVOTTAVAA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti