torstai 4. huhtikuuta 2024

Eine Kleine Nacht Frage

 Kapteeni blogistaan hei !


Lähdin vain kysymään kaikilta neekerinystäviltä ja rakastajilta ja monikultisteilta ja maahanmuuttomyönteisiltä ☭ hyönteisiltä ja muilta vastaavilta bakteereilta tällaisen yksinkertaisen ja vilpittömän kysymyksen ! Jos vain sopii ?

Sopiihan ? ..sopii kai tää ? Kiitti, oletan että nyökkäsit epäröiden että "..kai sitten".. tjn.


Niin nin nääx ei muuta mutta halusin vain kysyä että osaako joku tai kukaan, yksikään teistä, kertoa tai jopa sanoa että: millä ihmeen perusteella ja periaatteella ja ennen muuta meriitillä neekeri ansaitsee kaiken mitä meillä tai valkoisella on ? Millä meriitillä nekrulle kuuluu mikään mitä luonnossa ei ole ? WC-paperista metallisiin esineisiin ja pyörästä aseisiin, sähkötupakasta mausteisiin, villapaidasta kissan pitämiseen sisätiloissa ? Millä perusteella neekeri ansaitsee mitään näistä saati sitten saatana KAIKKI NÄMÄ !

Millä meriitillä nekru asuu muassamme ja änkee joka saatanan paikkaan ja kolkkaan mihin ikinä valkoinen sitä apinaa yrittääkin paeta, millä nekru on ansainnut itselleen Playstationin ja sähköä, kännykän ja tabletin ? Karkkeja ja suklaata ? Limua ja bensaa ja kenties jopa auton !!?

Kristus mitä vitun RIENAA !!


Neekeri ei ansaitse MITÄÄN noista sen enempää tai edes yhtä paljon kuin muut sademetsäin ja tundrain ja viidakon ja ruohotasagon apinat ja kädelliset ja jalalliset. Nekrut "kiittää" kaikesta nakkelemalla niskojaan ja lisääntymällä kuin jokin kolibakteeri ja "rikokseilemalla" ja murhilla ryöstöillä raiskauksilla jne jne jne ad nauseam.

Eli millä nekru on ansinnut kaiken sen yksisuuntaisen pedestalisoinnin ja suopeuden ja ymmärryksen ja suvainnan ja tiedot ja taidot ja esineet ja mahkut jne joita valkoinen on sadellut sen kyvyttömän tollon ylle kuin monsuunisade ?

Millä meriitillä nekrulla on mitä meillä on ?? Ja kehtaa vielä vittu aukoa päätään ja arvostella, esim juutuubissa kännyköitä(!!), ja olla ikäänkuin minä olisin se ongelma !!! Ja vaatia tiuskien vain lisää ja lisää.


Vittu.


Niin nin MILLÄ ??!?Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti