torstai 2. toukokuuta 2024

jutkut vs ME ja vapautemme

 https://www.youtube.com/watch?v=i_eqturBUVc&ab_channel=PaulJosephWatson



Noni. 

Sieltä se tulee, pahuuden juutalainen löyhkäävä henki uudestaan pullosta ulos nyt kun uskaltaa kun Hra. Hitler on ollut toisessa ulottuvuudessa jo kohta lähemmäs 100 vuotta, ja käyvät entistäkin häikäilemättömämmiksi.


TÄMÄN ^ LUULISI herättävän kaikki vitun vaivaisälyiset idiootit kuten Näkkälän Nilssin ja Vasara Hammerin kaltaiset "me imetään jutkujen silvottua munaa!" älykääpiöt vitun Pissrahell fanit hihhulit.

Suorastaan HYVÄ asia, tämä tekee kaiken niin ihanan ilmiselväksi, mutta toki samalla juutalaiset eskaloi kaikkea niin että haastavat meidät entistä tikkusuoremmin sotaan. Kohdattakoon heidät, nuo Saatanan lapset, sodalla sitten. HEIDÄT ! EI mitään kätyreitä ja "proxy" nukkeja enää ikinä, HEIDÄT.

Takaan että se on helppo ja lyhyt sota ja jonka tuloksena ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa maailmaan tulee vähän LISÄÄ VAPAUTTA.


*


Mutta että ultrahäikäilemätöntä. Ja jos joku Normaali™ sieluton tollo tämän lukee niin AVAA vittu silmäsi ja AJATTELE jotain. Muista miten suomessakin jahdataan RAAMATUN siteeraajia kuin noitia, "virallisesti" "Kristityssä" maassa, ja miten täälläkin käsittääkseni matkitaan Amerikasta juurikin tätä JUUTALAISrakkautta ja koetetaan tehdä "rikokseksi" "holokaustin" kiistäminen ja tutkiminen jne. Minä KIISTÄN jyrkästi sen että se olisi ollut tismalleen mitä virallisformaali Historia sanoo, siihen min en luota tippaakaan. Ja MUISTAKAA että juutalaiset ovat puhuneet AINA tuosta samasta luvusta "6 miljoonaa" jo ennen ENSIMMÄISTÄKÄÄN maailmansotaa, käsittääkseni jo 2-TUHATTA vuotta !!

Kuinka teille voi olla niin vaikea sisäistää ja käsittää että: juutalaiset on seinähullu rotu solipsistisia hysteerisiä vainoharhaisia vesikauhuisia Satanistisia ylimielisiä itsekkäitä pyyteellisiä materialistisia ahnaita häikäilemättömiä hävyttömiä vallan ja mammonan kiimaisia kusipäitä. KUINKA näin yksinkertainen asia VOI olla teille hoi polloi niin vitun VAIKEA !?!? MIKÄ tässä on se VAIKEA osuus ? Näyttäkää toki minullekin.

Tai sanokaa edes jotain HYVÄÄ mitä juutalaisista on ikinä virrannut tai jokin miellyttävä piirre niissä saatanan satiaisissa. Antaa palaa, mikä vain Vasara tai Niilssi tai muu älykääpiö. Lets´hear it !


Itselleni ei tule mitään niin tiettyä mieleen, mutta sitäkin loputtomampi lista mitä kamalimpia ja vastenmielisimpiä tekoja ja aikaansaannoksia jotka voidaan vaikka aloittaa siitä että murhauttivat Jeshuan eli "Jeesuksen" ja siitä aina kommunismiin asti ja kaikkeen moderniin mätään jonka takia Suomikin on täysin ja totaalisen raiskattu nolattu häväisty ja alistettu ja on hyväksikäytön ja kaluamisen kohteena par´aikaa. KAIKKI siitä saasteesta on yleensä aina juutalaisten tekemää ja vähintäänkin vahvistamaa ja "promulgoimaa" eli levittämää.

Samoin on ne Ei Valtiolliset Toimijat ("NGO") yleisesti juutalaisten hallussa ja pahin taustapiru on tietenkin itse "Sauron" ..se unkarin paskaläjä jonka nimi on sama edestä taakse ja lopusta alkuun. 

Absoluuttisen KAMALA rotu absoluuttisen vastenmielisiä nilkkejä. AINA olleet, aina oleva.



Vittu tämä riittää sitten juutalaiset !







Suomi EI TAIVU - Suomi ei ole juutalaisten !


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti