maanantai 8. huhtikuuta 2024

Kysymys Maanpetturuudesta

 Hei.


Haluaisin vain kysyä että MIKSEI ketään ole VIELÄKÄÄN suomessa tuomittu "maanpetoksesta" vaikka näitä "keissejä" olisi aivan jonoksi asti !?!?

Voisimme kai kerätä listan nimiä ja laittaa edes "Kansalaisaloitteen" niiden syyttämisestä ? Nou ? JOS tuo teidän "oikeusjärjestelmäksi" ihan pokkana kutsumanne ja olettamanne kontrolli ja pahuus ja vääryysjärjestelmä OIKEASTI toimisi edes joskus edes nimellisesti edes tavallaan jonkunlaisen oikean OIKEUDENMUKAISUUDEN suuntaan niin niiden täytyisi ainakin edes pitkin hampain NÄYTELLÄ tuomitsevansa vaikka se lippos-kusipää maanpetoksesta ja kai Ninnikin jne ja kaikki vitun näädät jotka vei suomen osaksi EeUuta luvatta ja kysymättä ja valehdellen ja pimittäen jne ja jotka ovat pitäneet meitä vastoin tahtoa osana tuota modenia neuvostoliittoa ☭ ja estäneet meitä edes yrittämästä erota jne, ja jotka ovat tuoneet ja tuottaneet maahan totaalisen haitallista ja hengen ja immenkalvon -vaarallista haittamaahanmuuttoa™. Eikö ?

Yksi syy miksei ketään ole tuomittu on vain niin triviaali ettei ketään ole ylipäätään edes syytetty  ! Koska suomalaiset ovat toivottoman avuttomia ja kädettömiä tällaisessa eivätkä mielellään lähde "syyttelemään" ITSE ja tekemään mitään kovin aktiivista jne.

Mutta voisimme pistää heidän oman järjestelmänsä tuomitsemaan heidät VIHDOINKIN ITSE !?!


Tämä on edes jotain. Alkakaamme siihen.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti