lauantai 13. huhtikuuta 2024

kolmannen maailman paskalävet osa.1

 https://www.youtube.com/shorts/lamBN1dgVms?feature=share

Eristevaahtomuoveja ja laastia ? NaammmM !



^Ei se ihme ole että nuo kaikki "PaskaStanit" kuten intiat ja nepalit ja muut apinain nevadat kuhisee kaikkia tunnettuja ja tuntemattomia likoja ja tauteja ja sairauksia ja mitä lie vitun mutageeneja. Jumalauta aivan absurdin likaista ja kamalaa, en syöttäisi tuollaista totaalista roskaa ja paskaa edes lokeille, ja jos edes yrittäisin niin saisin vihamiehiä niistä loppuiäkseni.

Seuraavan kerran kun näette jonkun vitun intialaisen mulkosilmän jonka silmät näyttää paitsi paskalietteen pinnan kuplilta, siltä kuin olisivat poksahtaa kuopistaan hetkenä minä hyvänsä, jolta versoo mustekalan lonkerot niskastaan / kaulastaan niin ..no, ei tarvi ihmetellä ^.

Ja tuollaista kaikki älykääpiöt vitun likavasurit kunnioittaa ja ihailee ja haluaa suomeenkin ja kaikkialle pitkin läntistä maailmaa. Josta oli kerran jo karkoitettu suurin osa tauteja, mm kolerat ja rutot ja tuberkuloosit ym mutta mitkä nuo VITUN kusiset paskapallot apinat ja rotat toi tuolta primitiivimaailman likaviemäreistä mukanaan teidän saatanan kusipäiden Suvaitsevaisten™ ja aivan 100 %:n MAANPETTURI poliitikoiden ansiosta ja takia.

Kiitti vitun vitusti vitun absoluuttiset perslävet !! 

HÄVETKÄÄ ja saatte myös maksaa.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti