tiistai 16. huhtikuuta 2024

Älykääpiöt Taloustollot (kirj. linkki)

 https://ariojapelto.blogspot.com/2024/03/98-onko-suomessa-kovapaisimmat.html


Wau.


Siinä on jo aika saamarin pitkä jeremiadi. Lueskelin sitä tuossa kai viikon aikana osina ja ...luuuuuulisi tuon jälkeen että tyhmemmällekään idiootille kansankyykyttäjälle kuten Orvolle esim, ei tarvisi ihan 40 vuotta vääntää noin yksinkertaista asiaa rautalangasta, mutta siinä räikeästi yliarvioitaisiin kyseisen vitun sittiäisen älykkyysosamäärä.


Eniwei. Aivan totaalisen itsestäänselvää lätinää ^^ tuo kaikki on ja olisi aika helvetin ajankohtaista ymmärtää niiden nilviäisten jotka ovat julistautuneet meidän muiden komentajiksi, tai "virallisesti" kai "palvelijoiksi" ihan pokkana. Ne "palvelee" sillätavalla PAKOTTAEN ja ollen herroja / rouvia, eli siis sanamagiasta on kyse jolla he harhauttavat avuttoman toivottoman tyhmät hoi polloin pösilöt luulemaan että todellisuus onkin nurinkurin ..kuin mitä se siis on.

Nurinkurinhan se nimenomaan ON.


Mutta tottakai TOTTAKAI tekoälyt ym vie vain enemmän ja enemmän ihmisten tarpeellisuutta ja robotit ja koneet yms, joten Kansalaispalkka™ on melkolailla vääjäämättömyys. Vaikka tuo psykopaattien kusipäiden kokoelma jota kohoomukseksi kutsutaan, yrittää sitä kuinka siinä väkisin vängäten ja kitisten vastustaa ja kalastella lisää hynää megarikkaille ja pikkurikkaille kuten he itse. Saatanan koiranpaskamulkerot.


Mutta että kannattaa lukea itse kunkin tuo ^vaikka se on pitkä kuin nälkävuosi. Ja laittakaa jakoon ja lähtettäkää vaikka sinne kyykytyskuntaan, edusmuuleille.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti