keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Länsi vs ryssän GPS-häirintä

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ecb4035c-fb77-47a3-a9ce-1c5092e29a53


Niin, näinhän se on. Jostain syystä...... koko länsi on edelleen puolihalvaantunut tunnistamaan perseessäänolevaa pitkää myrkyllistä piikkiä, en tiedä kuinka kauan ja kuinka syvälle sen tarvii upota ennenkuin ne undulaatit voi myöntää mikä demoninen pahuuden perseläpi ja paskareikä ja kusiläntti tuo tunkkainen rumuuden ja takapajuisuuden ja alkoholismin ja muun kehariuden tunkio eli ryssä oikeasti on.


Ja tuo niiden häiriköinti kertoo teille TÄSMÄLLEEN millaisesta lapsellisesta kovis-sakista, paskatahroista on kyse. Kuin ihan perus tuollaiset katutason paskatahrat suomenkin asfalteilla, ne päätäänaukovat nuorisolössit luuserit älykääpiöt idiootit pelkurit jotka menee tuossa pitkin poikin ihmisiä häiriköimässä ja kerjäämässä niin vitun brutaalisti verta nenästään että HITTO ! Ja tekemässä "graffitteja" ja ryöstelemässäkin vähän ja varastelemassa fillareita jne, ryssät on kokonainen vaaaaaltava ränsistynyt ankea autistinen typerä taantunut tunkio täynnä exklusiivisesti niitä. Siitä on kyse.

Samaa paskaa eri säkissä, lapsellista kovanaamaa ja idioottia sosiopaattista pullistelijaa ja mielisairasta pahuutta ja raiteiltaanmennyttä häiriintynyttä idiotismia. Myötähäpeä on pohjaton.

Oksettava "maa ja kansa".


Pitäisi hävittää.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti