keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Gegen kommunism

 https://www.youtube.com/watch?v=gvP2dKcs50s&ab_channel=modernityTällaiset ^videot kaikki tulisi levittää niin laajalle kuin ikinä mahdollista ja näyttäkää herran tähden tällaista AINA omille isovanhemmillenne ja koko suvulle, KAIKILLE.

KAIKKIEN on nähtävä kaikki tämä, ja ovat suorastaan "velvollisia" sillä samat idiootit menee ja äänestää.


Mutta eiköhän se liene jo kaikille selvää että meidän koko sivilisaation on kaapanneet Luciferiaaniset Voimat, tälläin lyhyestisanottuna, ja kaikkialla on vallassa yksi ja sama Saatanan Puolue. Samat saatanan ylimieliset kommunistiset supersiat.

MUISTAKAA aina että kommunismia EI virallisesti ole ikinä vilifoitu ja tuomittu varsinaisesti eikä sitäkään vähään aidosti voitettu ja hävitetty ja karkoitettu toisin kuin esim ns "Natsismia".

Ja Amerikka AUTTOI kommunistiryssää Maailmansodan vaiheessa num 2 - ja tässä sitä ollaan. Vasta NYT porukka alkaa heräillä tajuamaan että meitähän on koko ajan vedetty perseeseen ja poikittain ja on pieni ihme ettei tilanne ole vieläkin pahempi.

Mutta oli miten oli, on nyt yhdestoista hetki alkaa toimia määrätietoisesti tätä kaikkea vastaan, milliäkään periksi antamatta.

Tehkää kaikki kaikkenne. Pienikin on enemmän kuin ei mitään. 1 on enemmän kuin 0.


Kuvottavaa paskasakkia.

Ja jos joku teistä "oikeusoppineiksi" kutsutuista nyhjääjistä voisi edes vetää sinne valden omille, lähinnä tietenkin meitä hoi polloita vastaan toki tarkoitetuille, mutta kumminkin, "käräjille" niitä mulkkuja niin olisi aika jees ja hyvä alku.

Te voitte ihan vaikka KEKSIÄ syytteitä, ei sillä OIKEASTI ole MITÄÄN merkitystä, sitä samaa kommarivasurit tekee meille 24/7/365 globaalisti. Joten purkaamme käärmettä. Ja jos oikein pahaksi äityy niin osallistun ilomielin ammuskelu-sisällissotaan. Heti ollaan valmiita kun tilanne siihen menee.


#kommaritHelvettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti