torstai 11. huhtikuuta 2024

E.Duttonin video

 https://www.youtube.com/watch?v=33gQ1VuGgSs&ab_channel=TheJollyHeretic
Edillä on näemmä pitkiä videoita nykyään, katsoin tämän ^ ja aiemman, sen akan kanssa, kokonaan. Yllättävän hyvää sisältöä.

Toki itse asia on aivan kamalaa, asiasisältö siis on kaikkea patsi hyvä, mutta ihan viihdyttävää ja Ed on tuossa ainakin aluksi oudon eläväinen ja humoristinen ja nauravainen jne.. 

Katselkaa jos ei muutakaan ole. Ja oppikaa se mikä opittavissa on. Mm että, jos ikinä joudutte tuleen "lehdistö" nimisen apinanpaska-marakatti-kommunisti lauman kanssa niin ÄLKÄÄ olko mukavia ja yrittäkökään vaikuttaa kiltiltä pieneltä hiireltä. kuten Ed sanoo monta kertaa kaikista journalisteista ja vasureista yms mulkuista, ne on kiusaajia ja paskahousuja pelkureita ja haluavat vain satuttaa ja aiheuttaa tuhoa ja kärsimystä. Tismalleen näin.

Voitte muuten huomata ettei tässä Blogissa ole halki historiansa kai YHTÄKÄÄN vasemmistolaisen rotanpaskan älähdystä tai kommenttia, vaikka olen aina sanonutkin että sana on vapaa. Mutta ei ! Ei MITÄÄN !

Kaiketi koska eivät osaisi sönkätä mitään minua vastaankaan, sellaista se ON jos vain pysyt TOTUUDESSA (ja siis ensinkin tiedät ja ymmärrät totuuden !! ja osaat sanoa sen tarpeeksi hyvin ja selvästi) ja toisekseen ne kai aistii ettei minua kiinnosta heidän kanssaan "debatointi" joten ne läskipäät roskaläjät pysyy vain minusta kaukana. Ja hyvä niin.


Eniwei.

P.s juuri kun kirjoitin mitä torakanpaskoja saastoja saatanoita kaikki syyttäjät yms demoniset oksennukset on niin ^ !! Hahahaaaaaaa. Siinähän se vahvistetaan ihan kokemuksesta ^.

Ne pitäisi KAIKKI vailla yhtäkään poikkeusta keittää koiranpaskassa elävältä ja/tai nylkeä. Tai ehkä ensin nylkeä ja SITTEN keittää koiranpaskassa. Se sopisi minulle ihan täysin ja fain.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti