lauantai 6. huhtikuuta 2024

Wandaan Skoleshuutting

 Eli suomaliaksi "Vantaan Kouluammuskelu™".


Ei minulla tästä mitään eritystä sanottavaa ole muuta kuin että minä arvasin mistä on kyse, tiesin melko heti ja varmasti että ..luultavasti joku kiusattu on posauttanut-pamauttanut kiusaajansa niskastaan. Ja hyvä näin.

Tietenkään valtion häpeättömien perseläpien paskamuulien ja heidän uskollisen armeijansa, kyttien lisäksi, eli "median" maailmankuvailussa ja kielenkäytössä tämä ei toki tietenkään mene ja ole näin. Eheheeii vaan siitä pitää tehdä suurinpiirtein abaut "Maansuru™" ja mankua viikkotolkulla ja repiä VALTAVIA OTSIKOITA !! kissan kokoisin kirjaimin. Paljon melua lähinnä tyhjästä.

Ken voi sanoa onko nekin jotain mulkkuja jotka nyt "taistelee hengestään" eli tässä materian kropassa pysymisestään. "Keltaisen säteen kemiallisessa ruumiissa" pysymisestään, siteeratakseni Ra´ta.

Tavallaan kadehdin tuota ampujaa, se teki ehkä lopultakin hyvinkin oikein, ja poisti samalla mahdollisesti jonkunlaisen kusipään myös meiltä muilta, muttette te tätä osaa tai uskalla ajatellakkaan. Ja se säästi kaiketi itsensä loppuiäkseen jne eikä kytän rotanpaskatkaan voi sille mitään, häh häh hää hahahAHAAaa, koska on liian nuori.


Mutta kuten sanottua, en niin välitä suuntaan enkä toiseen enkä tiedä tapauksesta tarpeeksi, mutta toppuuttelen teidän vähempiälyisten vouhkaamista ja hössötystä vain ja muuta paniikinlietsontaa ja massahysteriaa jne. Onneksi se jäi odotettua pienemmäksi muutenkin.

En tiedä mutta saattaa olla että loppu hyvin kaikki hyvin. Vaikea sanoa kuka ansaitsi ja mitä ja mihin mittaan mutta ainakin jonkunlainen mulkku kai sai sitten palkkansa.


Kumpa joku mieluummin joskus hyökkäisi kyttäasemalle ja ammuskelisi NE perslävet, eikä mitään tylsää klisheistä kouluammuskelua. Siitä voisi jo alkaa olla oikeaa välitöntä konkreettista hyötyäkin.


Ja älkää saako mitään hepulia tästä uusiokäsitteestä "Kouluammuskelu™" - vain lähinnä joko muslimi tai pimahtanut kiusattu tekee sellaista. Ei juuri kukaan muu, eikä kenelläkään muulla ole mitään erityistä syytä ja ideaa sellaista tehdäkään.

Ja tämän voisi mitätöidä aika pitkälti jos se itsestäänselvä ratkaisu voitaisiin tehdä, mitä olen vuosia ehdottanut, eli että ääliökakarat katujätkät ja muut juopostasiinneet saatanan sadistiset satanistiset saastat eristettäisiin ihmislapsista ..vaikappa omaan keharien kouluunsa niin takaan että tällainen lässähtäisi suomessa kaiketi entiseen tilaansa eli katoaisi täydellisesti ja lakkaisi olemasta.


Mutta idiootin Systeeminne™ takia ==> "rikollisillakin on oikeudet" jne ... vittu mitä supertyperää paskaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti