torstai 4. huhtikuuta 2024

Skotlannin lopusta..

 https://www.youtube.com/watch?v=BOTmuT2mkhM&ab_channel=modernity
Kuten sanottua, Skotlanti on kokolailla dan. "Done". Uponnut ja tilanteensa on aivan hirveä, ja miksi ? Ihan ainakin jo siksi että siellä on jollain keinolla päässyt muslimi kanisteriksi ja jälki on HETI sen mukaista. Takaisin tukahduttavaan ahdasmieliseen totaalikontrollin kivikauteen, a la pohjoispaskala.

Kyseinen saatanan paskareikä pitäisi repiä kappaleiksi ja te kaikki tiedätte tämän. Ja sytyttää tuleen, saatanan paskareikäsuinen pikku musliminpaska. Palakoon helvetissä ja maan päällä jo. Amen.

Absoluuttisen kuvottavaa ja 100 %:n provosoivaa eli juuri sitä mitä tuon demonismin eteenpäinkohkaajat haluavatkin. Tuhoavat länsi-sivilisaation ja siinä samalla KAIKEN edes marginaalisen tai kuvitteellisen vapauden. 

Tähän tämä on koko ajan ollut vääjäämättä menossa ja tämä tulee yhtä vääjäämättä johtamaan vastaiskun vääjäämättömyyteen ja kenties sotaan / sisällissotiin jne.

Valitkaa jo hyvissä ajoin syvällä sisällänne puolenne, pahuus ei tule katumaan tai antamaan periksi tms, joten ...vaihtoehdot on vähän sellaisia "kurjia". Mutta siitä saatte kiittää myös omaa typerää kytänrakkauttanne ja muuta systeemiuskollisuuttanne, ilman sitä ei MITÄÄN tästä olisi tapahtunut, ei MITÄÄN.

TOIVON että OPITTE tästä kaikesta viimeisen vuosisadan ajasta ja ymmärrätte että olette valinneet noin 2000-vuotta sitten jo väärän tien. Asetitte uskonne ja odotuksenne ja luottamuksenne paitsi itsenne ulkopuolelle mutta vääriin profeettoihin ja valtionrakentajiin lakeijoineen ja kyttiin lakeineen ym paholaisen vitun tunkaisiin hönöihin ja nyt se alkaa saavuttaa totaalisen kiintopisteen tämä "kehitys" eli TAANTUMUS jota tuokin mutiaisen rotanpaska kehtaa ihan pokkana sanoa "edistykseksi".

Pahuuden ja täydellisen muiden nöyryytyksen-alistuksen-kontrollin jne singulariteetti ====> siihen PAHUUS pyrkii. Mihin TE pyritte ?? Kysyn minä teiltä kaikilta.


Kaikkien mutiaisten ja kyttien yms demonien on aika saada seinä vastaansa. Kaikkialla ja lopullisesti. Ymmärtäkää jos ymmärrätte, jos ette niin ette. 


LAKATKAA tottelemasta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti