keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Miljardisäästöt - Jannen laskelma

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d324f3ef-3f1e-464b-ad38-cc9b64b118fb


Tiesitte että puuttuisin tähän. 

Tottakai mainostan noin hyvä juttua ^ ja miestä. Siinä, SIINÄ näette miten YKSINKERTAISTA se on kun ei ole itsekäs psykopaattinen ahne saatanan oksettava pahuuden demoninen sika. Kuten kaikki läskikaulaiset Rinteet ja Orvon kusipäät ja muut paskanilviäiset loiset torakat.

Ja tottakai TOTTAKAI se on "ideologisesti motivoitunutta" !! KAIKKI tuo paska nimeltään "politiikka" ON yhtä kuiin Ideologia.


Ja ompahan harvinaisen hyvä ja asiallinen juttu tai "inhimillinen" ja rehellisen realistinen sisällöltään !! Jukolauta media jos tuota ^^ olisi tarjolla useammin niin ehkä joku voisi uskoakin teitä tai kunnioittaa tjns.


Tismalleen noinhan asia on. Ja suomalaisen "pienituloisen" eli oletan että lähinnä työttömän MEGAköyhän maailmassa 100 € on VALTAVA raha, siinä missä se ei kirjaimellisesti tunnu juuri missään jos itsellä on vähääkään muuta kuin tyhjää tai miinusta tilillä. Olen itsekin saattanut tässä tuhlailla satoja sinnetänne, pitkin maailmaa ja mitä lie ostoksia, se ei tunnut silloin jos hynää ON, mutta jos EI ole niin se kaataa kirjaimellisesti maailman. Ja se on tismalleen jutussakuvatulla tavalla että köyhyys tekee sairaaksi, fyysisesti. Köyhä tulee vääjäämättä huonokuntoisemmaksi kuin rikas, ihan jo silkan saatavillaolevan ravinnon ja sen laadun takia jne, ja ennen muuta tunteidensa jotka luovat fyysisiä sairauksia yms. Jonka autistinen heterojunttien empiirinen LänsimainenLääketiede™ on jo tavallaan kai osin myöntänyt, tulenee myöntämään tulevaisuudessa täysin. Samaan asiaan perustuu myös lumelääkkeiden TEHO, ja nehän TEHOAA, kuten Jeshua sanoi "sinun uskosi on sinut parantava" - jonka nämä kaaliaivot kristityt tulkitsee kuten kaaliaivoinen älykääpiö tulkitsee ..jotenkin tyyliin "usko vain Jeesukseen ja ...pelastut tai jotain". Hei, sellaista on olla supertyperä paskapää.

Mutta että olen itse täsmälleen tätä jutun sisältämää ratkaisua koko ajan tässä toivonut ja odottanut ja toitottanut, ja vittu että pistää entistä enemmän vihaksi lukea tuollaistakin.. kansankyykyttäjä itse saatanan oksettava SIKA tienaa toisten kiusaamisellaan ja yleisellä loisimisellaan saatanan ahne pikku paskaläjä vittu aivan järjenvastaiset 7000 € kuussa !!! Ja mitä lie kakunsyöntipalkkioita kokouksissa istumisestaan jne ja vittu KEHTAA saatanan lapamato vittu valittaa köyhälistölle ja määkiä ja aukoa niille päätään ja määräillä köyhien elämää köyhemmäksi ja kurjemmaksi jne, vittu jos te ette NÄE tuota totaalista PAHUUTTA niin hei, te ette vain NÄE. 

Siinä on Pahuuden Banaalius pähkinänkansissa. Siinä on "politiikka" samoin, oikein hyvin nähtävillä. Kusipäät kiusaamassa ilman syytä tai lupaa kaikkia muita, ja typerät höyryävät siat katutasolla pakottamassa kiltin kuuliaista Kansaa™ polvilleen tai vankilaan. Ja SILTI molemmat nilviäislajit elää ja on ja voi valitettavan hyvin tällä sekapäiden planeetalla, kytät ja "poliitikot". Vaikka moraalin ja oikeudenmukaisuuden ja reiluuden ja totuuden ja järjen ja sen sellaisen vallitessa ne olisivat jo kadonneet verilinjoista Historian hämärään ja silloinkin olisivat roikkuneet hirressä tai olleet kappaleina revittyinä jossakin mutaojassa mihin kuuluvat. Mutta ehei ! Ei täällä ! Täällä niitä ihan vallan kuunnellaan ja totellaan jne,

Haistakaa kaikki vittu.

Tämän takia minä INHOAN suomea ja suomalaisia, saamattomia saatanan muita kiusaavia naurettavia pystyynkuolleita vitun raukkoja. Vaaleita nekruja, mutta nekrunekrulla on sentään jotain rytmitajua ja vähän jotain apinaelämää ja menoa ja meininkiä, suomalainen kyyhöttää kopissaan ja tottelee.

Oksettavan halveksittavaa.


Mutta Janne ^^ jutusta vetää hyvin ja on absoluuttisen oikeassa ja oikeamielisesti liikkeellä ja näyttää aika vaivattomasti ja HETI kun on vähänkin parempi kuin KAIKKI "poliitikot" yhteensä, miten idioottimaisen nopeita ja HELPPOJA RATKAISUJA on olemasssa iiiiihan kooookoajan, kaikkiin näihin ongelmiin.

Orvot ja muut luulee vain että elämä päättyy kuolemaan ja materia on kaikki kaikessa eikä mikään tule heidän silmilleen enää takaisin minkä on saanut pakotettua ja teeskenneltyä pois silmistään, mutta näin se ei mene. Ja taisi Jeshuakin sanoa että "..kaiken minkä (toisille) teet, saat itse kolminkertaisena takaisin".. hahahah aAHAHAAa vitun undulaatit. En haluaisi olla teidän minisielunne housuissa siinä vaiheessa. En TOD!


Kuolkaa poliitikon loiset tuhannesti ja kitukaa ja kärsikää intensiivisen nöyryyttävästi ennen sitä !


Ja HÄVETKÄÄ rajattomasti !!


Jeshuan -Jumalan - ja itseni nimessä.


Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti