keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Amerikka & neekerinsä

Sanon vain taas miten myötähävettävän lapsellista ja naurettavaa Amerikalaisten valkoisten ihmisten neekerille alentuminen ja alistuminen on !! 

Kristus vittu että tekee pahaa. Se on NAURETTAVAN huipentuma miten ne siellä joutuu esittämään KAIKKI asiat "kuin" jollekin ärtyneelle alakouluikäiselle typerälle vitun känkkäränkälle joka saattaa tai ei, polttaa talosi jos ei tykkää sanomastasi. Ja miten ne myötäilee neekeriä JOKA saatanan hetki ja joka asiassa ja joka käänteessä, miten aikuiset ihmiset leikkii ihan hiki hatussa niin tyhmää kuin vain mahdollista ja kyyristelee kuin absoluuttiset naurettavat vitun idiootit ! 

HAHaa se olisi aika hauskaa jollei olisi niin todellista ja traagista ja jotain mitä meidän paikalliset naurettavat ylimieliset näädät tulee ennenpitkää matkimaan ja käyttäytyy vitun esikoululaiset mulkut ikäänkuin se olisi suomessakin ihan tavallista ja luonnollista ja tarpeen ja vallan jotenkin traditionaalistakin.

Suomessa ja tuolla oikeassa Euroopassa voi sentään vielä ainakin joskus ja jossain puhua kuin ihmiselle ja käyttäytyä kuin ihminen eikä kumarrella ärtynyttä primitiivistä villiapinaa ja leikkiä sen primitiivisen villiyden suhteen tyhmää ja kyyristellä albatrossi niskassaan niinkuin kaikki saatanan paskatahrat Amerikassa ja tälläkinpuolen Atlanttia.


Vittu te olette oikea absoluuttinen häpeä ja paska -tahra planeetan pinnassa ja valkean ihmisen Historiassa. Teistä päästään kyllä eroon, älkää huoliko, mutta että VITTU mikä nöyryytys ja tasonalenema ja kaiken tippuminen ulostekuopan liejuiselle pohjalle.


No, mutta, saittepahan ainakin yllättävän ja ällistyttävän paljon pahaa aikaan ja kaiken tippumaan kovaa ja korkealta ja häväistyä meidät kaikki, ja tuuletettua typeryyttänne ja julistettua sen koko maailmalle ! Hip hip hurraa ! 

Nyt KAIKKI tietää teidän megaoksettavan megaimbesilliytenne ja muun mulkvismin ja typeryyden. Kaikki nauraa teille ja häpeää teitä. Amen.Ja siis; amerikkalaiset ovat naurettavia ! Absoluuttisen oksettavia. Vittu KAKAISKAA ny saatanan joku jo suustanne perkele "se N-sana" !! Vittu sentään !! hahahaaaaaaaa ! "n-sana"  !!! AIKUISET ihmiset Amerikassa puhuu noin !! Tuo on kuin jokin lattialla tiskikoneen vieressä leikkivä lapsi tutti suussaan jolle äiti / isä teroittaa kuinka "EI SAA SANOA_____!" ...ja tätä valtion kontrollidemonimulkut ihan pokkana vaatii isoilta ihmisiltä.


Kerjäävät verta nenästään niin absoluuttisen totaalisen MEGAlegendaarisesti että ihmishistoria voisi ottaa HEISTÄ oppia !! 


Opi Historia näistä meidän näädistä !!


P.s  N E E K E R I !!


P.s 2 N E K R U !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti