maanantai 8. huhtikuuta 2024

Rajat ja MaMut ym

 https://www.youtube.com/watch?v=GdMTaKIok3E&ab_channel=modernity
Jaha kappas, Uusi-Seelanti ainakin alkoi tulla järkiinsä, onnittelut heille. Toisin kuin taas itsensä Japani... voihan helvetti ! ÄLKÄÄ tehkö sitä Nippon Jinit ! Iiie

Ike ike ike !! 


On se perkele kumma että heti, HETI, kun päästät Maahanmuuttajia™ maahasi ===> bäng kadut alkaa jopa itsessään JAPANISSA näyttää paskastanin slummilta / Tsadin keskustan Mäkin tienoilta. "Mutta sölköti sölköti sössön söö ! ei se niiden nekrujen ja muiden alkeellisten villien typeryydestä ja alkeellisuudesta ja villiydestä ja välinpitämättömyydestä ja sosio ja psykopatiasta ja yleisestä niljakkeisesta mulkkuudesta johdu!!" ... ei niin vaan se johtuu jostain kuvitteellisesta mikä maistuu sinulle Suvaitseva™ paremmin ja makeammalta. Esim vaikka legendaarisesta Rakenteellisesta Rasismista™ - joka on yksi kommunistien matalan ÄO:n typerimmistä idiooteimmista epä-käsitteistä koskaan. Mutta jonka kai jokainen idiootti ja naapurinsa koira on uskonut ihan täysin ja 100 %.


Eniwei, Japani on tunnettu mm juuri siitä kuinka siistiä siellä on ja siellä ainakaan Tokiossa EI OLE juuri MISSÄÄN roska-astioita joka on yksi Tokion kurjimpia ja paskimpia puolia. Ja noin siinä heti käy kun maahan lasketaan primitiivistä mutaa, kaikki muut paitsi ylimieliset elitistit ym vasemmistolaiset tajuaakin tämän kyllä oikein hyvin. Akvaarion kaloillakaan ei olisi mitään vaikeuksia käsittää asiaa.

Mutta "poliitikoilla" ja muilla loisilla, vasureilla jne, on. käsittämättömiä käsittämisen vaikeuksia.

*

Ja katsokaa !! oi KATSOKAA miten toimii OIKEASTI edes vähänkin DEMOKRAATTINEN maa eli Sveitsi !!1 Ohohohoiiii !! NOIN siinä käy kun ns "Kansa™" saa OIKEASTI ottaa OMIIN ASIOIHINSA OSAA ja omaa edes jonkinlaista auttavaakaan "valtaa" ITSE !! Ne "äänestävät" ihan oikein eli "virallisesti ihan väärin" eli itselleen PAREMPAA maata ja tulevaisuutta eikä totaalista loppua ja väestönvaihtoa ja alkeellista neljännen maailman paskareiän dystopiaa. Kappas vain perkele.


Suomi on saatava jotenkin samaksi kuin Sveitsi. Tämä nykyinen komentoketju on katkaistava ja kumottava ja valtio kaadettava ja sen tilalle on synnyttävä VAPAUTTA jne kunnioittava ...jokin. Eli EI-valtio. eli VAPAUS.


Mutta eniwei, onnea Uus-Seelanti ja toivon että hakkaatte se jakinda-sekopää-ämmän kappaleiksi, ihan jo kunnianne ja maineenne takia.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti