tiistai 16. huhtikuuta 2024

Ruotsin (yksi uusi) murhatapaus

 https://www.youtube.com/watch?v=baaeXE7NR90&ab_channel=PaulJosephWatson
Ensinkin: tästä on tullut jo eräänlainen naurettavuuteen asti yleinen klishee, "Ruotsissa puukotettiin / räjäytettiin / ammutiin________".


Toisekseen... näin ^ siinä taas sitten kävi. Ainakin tuo ^ heppu kuoli suorin jaloin / saappaat jalassa kuin jokin paskankin väärti MIES, eikä mikään vitun musliminnuolija esiliina. Pisteet siitä.

Ja onhan tuokin jo jotain että siellä mennään kaduilla kulkueissa huudellen "heijja svärjeä" yms, mutta sangen myöhään ollaan liikkeellä. 


Tässä on yksi tärkeimpiä piirteitä koko saatanallisessa sotkussa ettei ne kusirotat liejutorakat pääse kuin koira portista siellä taustalla, eli kaikki petturi "poliitikot" ja kaikki saatanan ahneet nilviäiset sijoittajat ja bisneskäärmeet jotka ovat lännen ja suomen ja absoluuttisesti Ruotsin tuhonneet, ja ihan tahallaan. Soroseeni on yksi suurimpia paskamöykkyjä supersyyllisiä ja pitäisi välittömästi napata kiinni ja teloittaa.. mutta en nyt toivo liikoja.

Minä en ole mikään erityisen anteeksiantava tyyppi enää nykyään, ja haluan ehdottomasti nähdä syyllisten saavan jotakin todella konkreettista ja kamalaa osakseen.

Nämä "poliitikot" voivat toki median nynnyjen kanssa tuossa pullistella ja leikkiä kovaa ja olla olevinaan, mutta summa summarum ne eivät ole MITÄÄN - ja te kaikki tiedätte tämän jossain syvällä sisällänne.

Ainoa minkäänlainen vastus on kytät, ja ne on kaikki naisia ja sekapäitä ja ne on mikroskooppinen vähemmistö. 

Mutta eniwei, suomesta EI saa tulla Ruotsi. Eikä tulekaan.


Nyt on riitänyt jo aikaa sitten.

Nyt riittelee vielä enemmän.


vasemmisto ☭ murskaksi, neekerit Afrikkaan tai Amerikkaan ja ählyt ulos tai kuolemaan, kauas suomesta ja kauas lännestä. 


amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti