tiistai 6. joulukuuta 2022

Uutiskatsaus


Noni, no hui kauheeta, on se nyt jumalauta kauheeta. HANKKIKAA VITTU ELÄMÄ saatanana naurettavat henkeähaukkovat pikkusielut mulkut näädät. Ja hakaristejä tulisi olla KAIKKIALLA kokoajan !! Se on kauneimpia ja mahtavimpia symbooleja ikinä.
Hakaristi kunniaan, takaisin. 


Ei kristus vittu......HUOoooohh.. juuri kun sitä saattaisi luulla että ei ne ainakaan enää yhtään kusipäisemmäksi jaalhaisemmaksi voi muuttua ja pahemmaksi mennä niin hei ?.. voihan ne !! PALJONKIN !! 

Joko uskotte että valkoinen ja länsi on paras ja kaikki muut paitsi se ja Japani on absoluuttista shittiä ?! Pimeää Jurakauden keskiaikaista naurettavaa umpityperää vitun ahdasmielistä kusista tunkkaista apinoiden planeettaa. Indoapinala, muslimipersereikä, pitäisi  pommittaa  kuten olen johdonmukaisesti aina sanonut ja nyt sanon sen VIELÄ LUJEMPAA.

#PommittakaaIndoapinala  !Näin  on ^ ! KAIKKI "pöntöt" pois, se sisältää ainakin "minun maailmassani" myös kytät itsensä. Kaikki kusipäät helvettiin. Kiitos.

Ja kuka noita ^ naurettavia kyttäyspurkkeja on IKINÄ kannattanut ?! "Hei lapset ..eix olis jättivänkää ja khuulia ja mitä shittiä, jos meitä kyttäisi moottoritiellä joku sellainen peltilaatikko josta joku hönökyttä mulkkaa meitä etenä ja lähettää laskun jos iskä ajaa vaikka pari kilsaa tunnissa, maaplaneetan tyhjimmällä ja yhdentekevimmällä tiellä, liian lujaa ja pelottaa jotain rottaa ja ehkä kilometrien päässä lymyävää hirvee?!"

Ja takapenkki repesi riemun ja hurraan huutoihin nostaen kätensä ilmaan, ja sanoi että no TOTTA-KAI !!Ai ? Jaa...  katoppa.. en osaa kyllä yhtään sanoa miksi noin voisi olla ...?.. höh...
Merkillistä !
Syyt lienevät epätavanomaiset ja mystiset ja erikoisemmat kuin yleensä.
Ei siksi että kyseessä on tuollainen kammottava ruma kummajainen ja friikki, joka näyttää Hankamulkulta peruukissa.
Eikä minulla tuota ^ vastaan mitään ole, tämä on vain arvostelukykyinen tilannearvio / lyhyt arvostelu.


Ääriählämi.  Tai normaalimmalla ihmiskielellä eikä lehdistön marxistipaskarottien kapulakielellä, kyseessä siis oli ählämi.


Ai jaa ja kappas, että oikein joku vähän ruskettuneempikin ?! Hoh ? *kummasteleva äännähdys*

Mutta silti, kuten tiedetään , syyllinen tohon ^ on oikeesti valkea heteromies ja homomies ja kissa. Kaikki muu kuin tuo kuvan nekru.


Voi hyvä luoja mikä ruma lörppähuuli tuokin taas on ? Ei hhhahaHAhahaHAH.. ei kristus vittu.
Ja mikä vittu ON "Rasismiepäilys™"  ?!?!?
Kuulostaa samalta kuin "Noitaepäily" keskiajalla. Yksinkertaisesti: LOPETTAKAA tuo naurettava paska. Te HÄVIÄTTE Saatanan Marakatit joka tapauksessa, tarkoitan teitä Kansainvälinen Vasemmisto™.


Aika uskomatonta lopultakin ^. Olisitteko vielä ysärillä uskoneet lukevanne suht piankin moisen uutisen. Minä  en. Mutta hei, tuollaista se globalismikommunismi mm teettää, ja kaiken muun kiinassa.
Mahtaa kommarinkusipäitä luusereita hihityttää.
Mutta hei, te olette IHAN YHTÄ SYYLLISIÄ itse vitun tavalliset taulapäät ja saatanan vitun kusipäät. Jos teidän päänne EI olisi valtion perseessä niin hei.. MITÄÄN tällaista ei IKINÄ sattuisi.
Ne EI OLE teidän ystäviänne, uskokaan nyt jo jumalauta vittu saatana helvetin aivottomat änkyrät perkeleen perkeleet.


Jep ^ aamen, näin  totisesti on. Hyvä ja hienoa että ryssäkin myöntää ihan itsekin. Pallinaama siinä hämmästelee itsekin suoltamaansa superpotaskaa ja ryssien muutenkin ylimalkaan viljelemää  ei-hauskaa mutta supernaurettavaa ala-aste tason paskaa / tunkkaisen typerää ja lokinkin älyä loukkaavaa alkeellisen kankean karkeaa (hyvin siis ryssäläistä ! ) propagandaa.

En tiedä miksei tuotakin vitun paskarottaa heitetä tuostakin illuminaattien MEGAmafiosojen tunkkaisesta sääistyneestä seisarirakennuksesta ja tukikohdasta niska-perse otteella vain ulos.  Vitun  absoluuttinen saatanan satiainen. Heittäkää se siihen vitun Hudsonjokeen niiden kaikkien muiden ruumiiden sekaan.Näkymää Ruotsi raunioilta.

Kud Lak Tu Juu !


Siinä on yksi !! Ihan itseteossa jäänyt niinsanotusti kiinni, tai ainakin on valokuvattu hyvinkin selkeästi. Luultavasti "kääntää" tuon toisen kuvottavan kamalan kaljun äijän taskukelloa tjns. Ehkä nättiä kallista nenäliinaa, en tiä mutta jotain sieltä povarista on lähdössä. (Ehkä se on Ukraina?!?!) En tiä..ken tietää.
Luulee olevansa kovinkin ovelakin paska.Taaskin, MIKSI  ^ tuollainen ^ kommarisaasta on jumalauta ollut IKINÄ alunperinkään suomenkamaralla ??! Ja toisekseen...sinänsä kai ihan hieno hotelli mutta jos zetan muoto häiritsee niin sen kun vain muutatte sitä. Nou big diil.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti