perjantai 30. joulukuuta 2022

"Minun" suomeni ?

Kysykää itseltänne ja toisiltanne kuinka paljolti te koette suomessa suomen omaksenne. Minä koen noin 0 % sen omakseni, monellakin tapaa, mutta TÄMÄ on suomen SUURIN ONGELMA, ongelma num 1. Suomi vain ei tunnu kodilta eikä missään nimessä omalta, se tuntuu VALTION ja öykkärikyttien ja muiden ähisevien vitun imbesillien joilla on joka hetki 10 rautaa tulessa, temmellyskentältä ja absoluuttiselta kuristavalta nöyryyttävältä infantilisoivalta alistavalta totalitääriseltä tyrannialta ja diktatuurilta eli ihan siltä mitä se onkin. Ja suurin osa KAIKISTA valtioista, oli vain 1 (!!) poikkeus ja sekin tapettiin kehtoonsa, vaikka on siinä varjonakin vielä tiettyä vapauden energiaa mitä ei ole missään muualla yhä edelleenkään, mutta silti. Kuollut mikä kuollut.

Valitettavaa ja demonista että näin ^ on mutta näin se on. Suomen omistaa (mielestään) typerät kuplaottaiset kusipäiset vitun "poliitikot" ja muut myyrät ja torakat ja kaiken päälle harakoiden paskantaa  vielä vähän tyhmemmät ahdasmielisemmät keskinkertaisemmat lahjattomammat ääliöämmät, kelassa ja sossun luukulla ja missä vain virastossa ja missä vain mihin valtio eli PAKOTTAJA eli vihollinen ja sielunvihollinen eli Saatanan Armeija mitenkään liittyy.


HERÄTKÄÄ Finnuiitit pakanuudestanne, vitun valtionpalvojat, saatanan absoluuttiset yököttävät kuvottavat Perkeleen pakanat ja saatanat ja satanistit.

Vitun tyhmät nynnyt mulkut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti