keskiviikko 14. joulukuuta 2022

ilmastohulluista

 https://www.youtube.com/watch?v=KWjJmKC_lFw&ab_channel=AnythingGoes
Otetaan ihan rauhallisesti ja tehdään tällainen yht´äkkinen yksinkertainen MuTu-analyysi.

- Onko missään muualla kuin siellä missä on valtavasti valkoisia, minkäänlaisia aitoja "maailmanloppu tulee huomenna ..tai NYT!!" kaheleita ? Tai näitä "ilmasto on tulessa!!" älykääpiöitä sekopäitä ?

Ei.

Ei ole, tämä on eksklusiivisesti valkoisten ylijäämä ali-älykääpiöiden ihan ikioma mielenvikaisuuden peruspilari ja tämä on "mielenkiintoista" kyllä matkannut valkoisten maailmassa ainakin keskiajalta jo muassamme.

Silloin kuljettiin puinen "LOPPU TULEE!" plakaati / ständi tuossa kropan ympärillä, kuin olisi lähdetty kuppilasta juovuksissa ja kontattu ständin ali ja noustu pystyyn ja vain jatkettu matkaa, nykyään vain kiljutaan jossain helvetin yhdentekevääkin, ainakin minulle, vähemmässä vitun "twitterissä" tai jossain muussa paskaläjässä missä vain vaivaisälyiset käpyaivoiset villi-imbesillit kiljuu silmät verestäen punaisina kuin kirsikkatomaatit, toisilleen mitä typerämmistä syistä ja aiheista, ja pierren toistensa päälle. Ja välillä sitä julistetaan istumalla hyödyttömän typerällä revallaan keskellä liikennettä ja joskus roikutaan jostain korkealta, niinkuin esim...mm...apinat.

Onneksi ihmiset on alkaneet näemmä taas heräillä ja tulla snadisti järkiinsä ja tajuta että iiiihan sama kommunistiälykääpiöiden kusipäinen roskasakki paskalauma se siellä taas vain mesoo.

Hei, nykynuori, tervetuloa - tällaista täällä on.

Saisiko olla juotavaa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti