perjantai 2. joulukuuta 2022

Kommunistikommentti

 Tuossa on niin hyvä kommentti  ja koska se unohtui tuosta kokoelmansa, että ja  niin - päätin ihan suomentaa sen tähän.


Kommunistikiina Expertti™ Paul Nyqvist ja Kiinan kontaktinsa sanovat että Shanghain Koronakaranteenitoimissa oli kyse militaristisen / armeijan rahdin kuljetuksesta salassa, länsimaailman talouden vaurioittamiseksi.

Aiheuttamalla inflaatiota esim rahti / kuljetus viiveillä, ja myös siitä että valmistellaan omiaan sota-talouteen. Eli  sama periaattessa mikä tapahtui Fujianin provinssissa tapahtui myös Shanghaissa, 

Mutta Shanghaissa sitä ei voitu piilottaa "karanteenitoimien" suojaverhoon. Lukekaa kirja "New lies for old" kirjoittajana Anatoli Golizyn. Siinä kerrotaan Neuvostoryssäin pitkän kantaman strategiasta lännen kaatamiseen.

Kyseinen kgb-loikkari ennusti kaiken mitä nyt tapahtuu par´aikaa jo vuonna 1984 (sattumaako kenties?). Hän sanoi jo 60-luvulla neuvostoryssäin siirtyneen stalinismista keksimäänsä uuteen "Vihreään Liikkeeseen".

Sodanvastaisten ym opiskelijaliikkeiden kautta he istuttivat nuorison mieleen tuon idean. Tartuttaen myöhemmin myös Milleniaalien mieleen tämän viruksen. Tuhotakseen autonomiamme (itsehallinto) ja tehdäkseen meidät riippuvaisiksiulkopuolisesta (ryssäin) energiasta. __________________________ (en kirjoita noiden kusipäiden nimiä tähän itse) ovat kaikki neuvostoagentteja, myös paskabushsi on kommunisti mutta T-rotan seuraaja - joka "uskoi" instituutioiden soluttamiseen (tuhoon sisältäkäsin).

Nettisivulla keywiki voitte lukea heidän kommunistisista kytköksistään / yhteyksistään. Olemme jo ryssäin käsissä ja kommunistipuolueen. Ja ne valmistautuvat...

Ainakin näin uskon. Pahoittelen enklanttikeeltäni. Toivon ettet ole ryssien puolestapuhuja / agentti Paul. Terveisiä Saksasta.
Huh helvetti taas. Tätä tämä on, yritä saada TUO ^^ iskostumaan nykynuoren™ typerään päähän ! Hei, gud lak.
Nykynuorison "aivot mätänevät kalloonsa" siteeratakseni yhtä juutuubkommenttia yhdellä "ympärileikkely"videolla. Siinä yksi aivottomaksikin huomattavan häiriintyneen sekopäisen megatyhmä imbessilli puolusteli tuotakin seksuaalista barbaarista psykopaattista jurakautista satanismia ja sille joku vastasi tuollaisella sopivalla tavalla, jonka tähän suomensin ja lainasin. Käyttäkää vapaasti.

Eniwei, nuoret ei valitettavasti, oltuaan maailmassa vasta n 5 minuuttia kuten nykyään sanotaan, ymmärrä ettei kaikki ole kuten he luulevat ja mitä kaikesta sanotaan ja miltä se päältäpäin näyttää jne. Nuori on NAIIVI tollo ja helposti huijattavissa, eritoten normaalit ja tyhmät. Minua  EI VOI huijata  mutta suurinta osaa VOI ja hyvin hyvin helpostija ne tekee itse asiassa suurimman osan työstä itse !  Ne tekee itse itsensä tyhmäksi ja vouhkaa siitä iloisen ylpeänä, ja se on aitoa ja vilpitöntä iloa ja ylpeyttä, hei sellaisia tyhmät älykääpiöt jälkeenjääneet imbesillit keharit vain ON, siksihän niitä kutsutaankin noilla nimillä.

Mutta on absoluuttisen kamalaa ja järkyttävää ja tukahduttavaa ja demoralisoivaa jasen sellaista mutta myös nöyryyttävää, huomata, HUOMATA (!!), kuinka karmivan pitkälle tuo suunnitelma todellakin ON edennyt, kuinka hyytävän lähellä sen täysi toteutuminen oli ja on. Nyt ryssät onneksi haukkasi liian suuren paskanpalasen ja tukehtuvat siihen toivottavasti ja ovat ainakin joka tapauksessa ihan aidosti henkitoreissaan. Ehkä luoja vihdoin tuhoaa kommarit ja saatanan suunnitelmat ? Toivotaan näin, jos olette sitä rukoileva tyyppiä niin rukoilkaa sitä.

"Luoja tuhoa kommarit". Ja päästä meidät PAHASTA.


Toivotaan ryssäin ja juutalaisten täydellistä ja absoluuttista ja totaalista ja armotonta ja lopullista ja brutaalin tukehduttavan nöyryyttävää TUHOA  ja loppua ja perikatoa.
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti