perjantai 2. joulukuuta 2022

Kommenttikokoelma

Tässä on säästämiäni ja leikkelemiäni kommentteja sieltä täältä tästä suht viimeajoilta, erinnäisistä aiheista.


^ Tuosta ei voi kuin sanoa että Erittäin Hyvin Sanottu siellä 9T-kilometrin päässä. Täsmälleen näin ja loistava sana, täytyy alkaa itsekin käyttää tuota, "umpioitunut" ! Hahahaha tismalleen se Suomi on, se on umpio. Tunkkainen naurettava pullisteleva etatistinen  itsekeskeinen ylimielinen yhdentekevä kusinen neuvostoliitto kommarivasuri paskala kurjaliston kurja räkäläntti ja mitätön miniatyyrinen omaa arvoaan suurenteleva sekopäinen köyhien kusipäisten jäykkisten vankityöleiri ja tyhjä metsä.
 
Ja TÄYSIN Stadikeskeistä on suomaliassa aivan kaikki. Myönnän etteihän suomessa OLE muuta ihmissivilisaation kaltaistakaan paikkaa kuin Helsinki, mutta kuitenkin.

Suomalaiset ovat naurettavia ja pikkumaisia ja nirppanokkaisia ylimielisiä koppavia kovia sieluttomia kusipäisiä persoonattomia juoppoja vitun saatanan kusimulkkuja. Eikä sille ikinä näy tehtävän mitään.^ Huoh.. sydämmestä ottaa suorastaan tuokin lukea, hyi kamala ja helvetti ja näin se on. TUO yksinkertainen asia ei siltikään uppoa kovin moneen kusinuppiin, saatanan jurttien apinamulkut.
Eikä TAKUULLA(!!) "päättäjien" päihin  !^^  Amen - ei voi muuta kuin hiljentyä tuon äärelle. Lapiolla päin näköä niille kusipäille kommareille mitkä tulee tuohon sitten aina ja vääjäämättä kuin kuolema, aukoon typerää tietämätöntä kokematonta ja mistään mitään ymmärtämätöntä idioottia apinanpäätään. Vittu suksikaa sinne saatanan viidakkoon raapimaan typerää persettänne ja rumia kassejanne saatanan marakatit. Asia ON tismalleen noin ^ ja tuo on vielä nätisti ja rajallisesti sanottu.
Tällekään asialle ei suomessa tehdä ikinä mitään, "ei voi mitään"  "ei mahda mitään".


^ En muista mihin tuo liittyi mutta noinhan tuokin on, paitsi minä en kärsi tuollaisista vaivoista joten en osaa sanoa mutta varmasti noin on.

Täytyy tuosta nuhjuisesta koirannäköisestä pappamiehestä sanoa että TUO ^.. on jumalauta aivan loistavan täyttä asiaa !! Tismalleen sitä mitä minä ihan kokoajan sanon mutta  eri sanoin. Suomalaiset on täsmälleen tuollaisia kuvatunkaltaisia kuvatuksia, niin vastenmielinen rotu etten ihan äkkiä keksi toista yhtä viheliäistä. Ellen sitten ota juutalaista itsestäänselväksi tarinan rotaksi, mutta juu get th´point.
Naurettava tunkkaisen satanistista paskaväkeä.
Te olette inspiroivan absoluuttinen vastanapa.

Huuuu..h...en tiedä mitä SANOA.. tunnen sellaisen puristuksen syömmessäin... tuo on vähän sama asia kuin se mitä olen koko elämäni aavistellut ja tavallaan pelännyt, eli että joskus ne saatanan saastaiset tunkkaiset triljoonat vitun satiaiset pitkin intioita ja pakistaneja ja muita paskaStaneja huomaa että pohjoinenhan on ihan täysin TYHJÄ !!! Ja täynnä vain planeetan puhtainta luontoa, ilmaa vettä ja tyhjää maa-aluetta... Tuo on tuota samaa paskaa, asia ON ihan 100 % täsmälleen noin, suomalaisten paremmat olot ärsyttää euroopan kusinilviäisiä pallopäisiä poliittisia kusirottia ja ne haluaa kiusata suomalaisa ja ne TULEE TEKEMÄÄN sen niin paljon ja usein kuin ikinä pystyvät. Jollei niille tehdä jotakin, esim..mm...mmMMm.. jollette vain ole KUUNTELEMATTA niiden sanelua, se ei ole SEN VAIKEAMPAA !

Vittu että alkoi ....no... ajatukset ja veret vähän kiertää taas. VARAUTUKAA !

^ Tuossa onkin jo KAIKKI. Mitäpä tuohon enää lisätä, siinä on jo Helvetti Maan päällä pähkinänkuoressa. Siinä on Suomi paskankuoressa, tuollainen se on, Suomi. Se on tunkkainen häikäilemätön sydämmetön sieluton typerä pieni kusipäinen rotanpaska.

Jossa rikolliset idiootit on vallassa kuten AINA ja kaikkialla missä hoi polloita EI OLE TARPEEKSI, kuten Anglosfäärissä taas ON. Silloin rotat ei kiipeile tunkion "kuninkaiksi" ihan yhtä helposti ja vaivatta ja määi sieltä käskyjä ja rajoitteita ja velvoitteita muille.

Minä vain en kuuntelisi niitä mutta näemmä Te Muut™ haluatte niitä kuunnella.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti