perjantai 2. joulukuuta 2022

Aakerit

 


Tuohon nyt tuli vahingossa sama kuva ^ 2 kertaa, #SoriSiitä.


Eniwei, aatelkaa ihan ihmisen tosissaan ja aikuisten oikeesti ja hetki ihan kylmän rauhallisesti että tuota ^ apinalajia tuodaan tauottomana virtana suomeen ihana pokkana, ja mitä vielä (?!?!) ihan yhtä pokkana puhutaan polleana paskaa että nuo olisi muka jotenkin hyviä ja jopa toivottavia asukkaita !! 

HAHAHahahahaa ...aa.. kuvitelkaa olevanne itse yhtä häikäilemätön ja täydellisesti vailla mitään omatuntoa ja rehellisyyttä ja kunnollisuutta ja tunnollisuutta, kuvitelkaa siis olevanne yhtä alkeellisen liejuisen alhainen kuin "poliitikko" eli rikollinen nynny mafioso tai kyttä, joka on tismalleen sama mutta aseen kera ja molemmilla kaikkien älykääpiöiden vankkumaton kannatus ja tuki.

Eniwei, neekerit, nekrut, murjaaniapinat, on kaikessa pahuudessaankin tuossa alkeellisuudessaan ..hyvin huvittavia, naurettavan ja valitettavan ymmärtämättömän tyhmiä. Koomisia Jurakautisia silsoja.

Kattokaa nyt noitakin idiootteja äijiä ^ tuossa ...siellä ne vain lilluu kuin jotkin aivottomat saatanan sammakot, miltä nekrut uisen näyttää, likaisessa liejussa / paskavedessä, katastroofissa jonka ovat luultavasti itse aiheuttaneet, ja tuijottavat vain apaattisen aivottomina ja neuvottomina sitä ympärilläänlilluvaa paskavirran hulevettä ja toinen kikattaa kuin marakatti taustalla ja täsmälleen samassa asennossa kuin apinat yleensä on. Ne näyttää apinoilta, ne käyttäytyy kuin apinat, niiden taso vastaa apinaa, ne on apinain keskeltä kotoisin, niillä ei ole vaatteita kuten ei apinoillakaan eikä kulttuuria tai sivistystä tai ymmärrystä mistään mistä perus keskinkertaisella apianallakaan ei olisi - joten ... tuodaan ne suomeen ! Tämä on Hyvä Idea™ ja tällä Me Tienataan ! Tää nostaa suamen tasoo ja näi.

Älä aattele ! Ooxä Rasisti™ ? Xenofoobi™ kenties ?


Ei, minä vain olen järjissäni ja älykäs ja kyvykäs ja viisas ja katuviisas ja rehellinen ja selkärankainen ja sieluullinen ja minä NÄEN ja KUULEN ja osaan ymmärtää tarkkailuni tuloksia ja ennustaa älyllisten kääpiöiden käytöstä, tämä ei ole monimutkaista. Tämä on todella helppoa ja yksinkertaista.

Ja te KAIKKI osaatte tämän, te pystytte tähän !


You can do it !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti