sunnuntai 25. joulukuuta 2022

"Auktoriteetti"

 

suomen poliisi


Sellaista ei OLE. "Auktoriteettia" siis. Se on KAIKKI valhetta teatteria ja harhoja ja idioottien jakamaa kuvitelmaa. Se on vain ventovieraita kusipäitä komentelemassa täysin ventovieraita ympäriinsä ilman syytä ilman lupaa.

Jos olet IDIOOTTI, olet uskonut ...jotain ihan muuta koko tyhmän typerän turhan vitun lantapaukun elämäsi. Haista vittu ja kuole tuhat kertaa, saatanan ällöttävä älykääpiö juntti.

KAIKKI kytät ja lakeijat ja muut "valtion" jäsenet tulee VAPAAMUURARIUDESTA ja muista vastaavista homojen "salaseuroista" ja juutalaisesta satanismista ja tämä on 100 % tosi. SIITÄ yksin on kotoisin kytät ja lait ja KAIKKI vitun "valtious" eli järjestäytynyt rikollisuus, KAIKKI. KAIKKI verot ja vankilat ja kaikki mikä mihinkään niistä mitenkään liittyy, se EI tule Jumalasta eikä edes suurimmasta osasta ihmisiä, VAIN noista lähteistä. Se tulee siis saatanasta mutta tuollaisten mutkien ja kanavien kautta.

Ja SILTI te mulkut väen väkisin vänkäämällä PUOLLATTE tuota kaikkea. Teidät tulisi repiä kappaleiksi ja typerään ylimieliseen vitun ahneeseen siankitaanne oksentaa jos ja kun sen ikinä avaatte saatanan typerät Perkeleen VITUN satiaiset.SAATANA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti