perjantai 30. joulukuuta 2022

Nyt se on myönnetty !

 https://www.youtube.com/watch?v=_3aRPxZbGRc&ab_channel=AnythingGoes
Noni, se on siinä, se on myönnetty. Eli  "illuminaatit" myöntää aivopesevänsä ja indoktrinoivansa ja ehdollistavansa ja manipuloivansa ja ohjailevansa "Kansaa™" TV:n kautta.

Me KAIKKI jotka olemme ..mmm..sanotaan nyt että kotikissaa ja piikkisikaa fiksumpia, olemme TIENNEET tämän aika helvetin kauan, ei tämä ole minkäänlainen uutinen tai yllätys kenellekään edes matalaälyiselle. Absoluuttisille imbesilleille tämä(kin) ilmeisesti kuitenkin on kuin jokin kerran elämässä Superkuu tjn muu tapahtuma.


Mutta ottakaa ihmiset tämä ihan oikeasti ihan suunnattoman tosissanne, mitä teille EI OLE taipumusta tehdä. Jos palataan Toiseen Maailmansotaan ja siihen paljon (yli) parjattuun Itävallan viiksimieheen yms, niin ymmärtänette millä voimilla tässä leikitään ja miten kaikkialleulottuvia ja kaikenkattavia ja giganttisia on ne Muutokset™, jou, joita nuo kurjat koiran ja rotan paskat nimeltään "vasurit" tässä on KOKO AJAN ajaneet niskaamme ja kurkuistamme alas. Ja sille on tultava ja tuleekin, ihan täys STOPpi.


Minä teen koko lopun elämäni KAIKEN minkä ikinä pystyn keksin ja kykenen asian eteen ja toivon teidän kaikien tekevän samoin, ja muistakaa, MUISTAKAA, mitä Adolf Hitler ihan itse sanoi, se sanoi sen minkä vasemmisto otti absoluuttiseksi modus operandikseen ja motokseen ja jutukseen ja taktiikakseen ja strategiakseen ja jota se on noudattanut sittemmin kuin mitä vain muutakin pahuudesta siinnyttä idioottia iljettävää idée fixeään, eli kuten Hitler sanoi, heidän "liikkeensä" on jatkuvan vallankumouksen, JATKUVAN sekasorron, JATKUVAN ja pysähtymättömän ja taukoamattoman muutoksen ja kapinallisuuden liike, se on heltymätöntä SOTAA kaikkia traditioita ja kaikkea ympäristöään vastaan. Eli pähkinänkuoressa; kenenkään ei anneta levätä, hetkeäkään.

Väsytystaktiikka, samaa käyttää mm leopardit yms saalistajat, uhrille ei anneta hetkenkään lepoa, ja tämä toimii valitettavan yleisesti ja usein.

Ja valitettavasti Normaali-Ihmiset™ jotka siis ovat kaikki idiootteja, seisovat yleensä vain tumput suorina ja hei, siihenhän heidät on kasvatettu™ ja manipuloitu ja koulittu ja koulutettu ja ohjattu ja määrätty ja mitä lie, ja vain tuijottavat apaattisina kun vasemmiston ULTRAHÄIKÄILEMÄTTÖMÄT verta nenästään TAUOTTA kerjäävät rähjäiset rumat epämuodostuneet vitun luuserikusipäät repii aivan KAIKEN ympäriltään riekaleiksi ja KEHTAAVAT saatanan absoluuttiset apinanpaskarotat vittu vielä SYYTTÄÄ UHRIAAN(!!!) samalla kun tekevät itse ihmishistorian kuvottavimpia ja katalimpia ja alhaisimpia tekoja aivan totaalisesti liukuhihnalta ja TAUOTTA. Kuten tätä vitun klisheetä sitaattia aina jaksetaan toistella niin toistetaan nyt se sitten taas, mutta pahuus ei tarvitse voittaakseen mitään muuta kuin sen ettei hyvät TEE MITÄÄN.

Ja juuri SE on tässä se kaiken A ja O. Ja minä luulen että yksi asia joka teidät Muut (kuin vasurit) on ajaneet apatiaanne ja saanut passivoitua, muun muassa siis, on se että te olette asettaneet KAIKKI mahdolliset teot ja sanat ja mitkä vain toimet millä iskeä pahoja vastaan, kuin siinä typerässä komediaelokuvassa pillun, eli se on jalustalla.

Te LUULETTE asioita paaaaaaljon vaikeammaksi ja riskaabelimmaksi kuin mitä ne OIKEASTI ON ja juuri TÄHÄN paholainen AINA pyrkii, hallitsemaan ihan VAIN silkalla pelolla. Tämä EI OLE monimutkaista. Teidän on vain opittava ja uskallettava, katsomaan / katsoa vihollisen "bluffi". 

Minähän sanoin että esim minä itse sammutin kokonaisen katukakaralauman SANOMALLA niille että kerjäätte verta nenästänne. Siihen ei tarvita kuin ROHKEUTTA tehdä tuo ja sanoa noin. Se MENEE kyllä jakeluun josko sitä sitten änkytetään ja nakellaan niskoja jne, mutta selaisia ongelmanuoret kusirotat on, mutta eniwei, sen kun olette rohkeita ja AVAATTE saatana SUUNNE !!!

Vitun finnuiitti jäärät.


KUKAAN ei kunniota sellaista rääpälettä joka VARMISTELEE selustaansa ja miettii VOINKO sanoa näin tai näin, jos itse ASIA on kuitenkin niinkuin sanoja sen sanookin olevan eli jos puhuu TOTTA. Totuutta ei pidä IKINÄ pyydellä anteeksi, eikä TOTUUS ole SINUSTA kotoisin muutenkaan. En MINÄ muistaakseni tehnyt vedestäkään märkää, mutta hei, se on märkää. Kappas vain !

Taivas on suurilta osin sininen vaikka mikä moukka kusipää häirikkö vallanhimoinen minisieluinen älykääpiö mitä muuta väittäisi, eikä sellaiselle tule IKINÄ alistua.


Jos TÄMÄN opitte niin ..hui helvetti  ! En tiedä mihin kaikkeen yllättekään sen jälkeen, mutta SE olisi jo jumalauta jotain.


Houliii FAK !

Kuulkaa, summa summarum, kuten minä sanoin ^ ja olen aina sanonut, minä koitan taaskin nuijia tämän daijuusi sillätavoin ihan OIKEASTI ja TODELLISESTI, vähän kuin jos joudut moottoritiellä vesiliirtoon tjns, saat yht´äkkiä fiilistellä sellaista TODELLISTA ja VEREVÄÄ elämän ja olemassaolon kokemusta mitä se VITUN "arki" ei yleensä teille kai tarjoa. Eli lopuksi muistutan vain tästä absoluuttisesta ja ällistyttävän vähän ymmärretystä ja sisäistetystä ja vielä vähemmän todeksieletystä totuudesta josta on tällainen suomalainen sanonta: "se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa" !

Aamen. Teitä huudellaan ja ohjaillaan ja halutaan ja oletetaan ja pakotetaan KOKO AJAN valtion rottien toimesta JOHONKIN, kuin työtöntä riistetään ja häväistään ja poljetaan ja manipuloidaan ja pakotetaan vitun halveksittavat kusipäät MEGAmulkvistit ämmät, sen kun ikinä keretään ja kehdataan, mutta teidän KENENKÄÄN EI TARVITSE SIETÄÄ SITÄ- ja TÄMÄ on TOTUUS. Se ei pala tulessakaan ja sen takaa luoja. Ja ehkä minäkin johonkin mittaan. Muttei se ESTÄ pahuutta tekemästä sinulle SILTI mitä lystää, eikä luojakaan, luoja HALUAA PAHAA ja SALLII pahan. Siinä on myös teille "teodikean" yksinkertainen vastaus. Luoja on luonut MYÖS PAHUUDEN.

Hei, sanoinhan etten tykkää hirveästi itse "isästä". Itseasiassa minä absoluuttisesti VIHAAN ja INHOAN sitä ja sanon sen sille jokaikinen pväKiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti