sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Gegen Tencent yms

 https://www.youtube.com/watch?v=-_LH3m0FZdgHuoh... huh helvetti tätä kaikkea taas, turhauttaa niin sanoinkuvailemattomasti. SAATANAN pikku paholaiset perkele, VITUN pallinaamakinkit ja VITUN idiootit naiivit länsimaiset ja suomalaiset älykääpiöt.

Kiitti kun luotatte kaikkiin ja menette kaikkialla aina takkia auki ja julistatte milloin mitäkin "demokratiaa" (ikäänkuin se olisi itsessään jotain hyvää ylipäätään! tai edes se mitä TE ITSE kannatatte ja teette!!) ja mitä lie ihmisoikeutta ja tasapäisyyttä.

Se on kaikkien valkoisten rotujen ja finnuiittien yhteinen valuvika ja "kansantauti" ja rodunlaajuinen ongelma, jonka minä ymmärrän (!! hei, minä ymmärrän - i get it), mutta että kaiken pitäisi aina tapahtua jonkunlaisen Unelman™ ja ideologian tjms pohjalta eikä IKINÄ eikä missään nimessä tai tapauksessa jonkunlaisen realistisen ja katuviisaan pohjalta. Toisinsanoen; vaaleat ovat immuuneja järjelle. Nykyään. Ennenwanhaan taas oli toisinpäin, mutta sehän on nimenomaan se ONGELMA näille julkeille saatanan pikku-kusipäille sukupolville tässä meidän ja niiden todella wanhojen välissä. Niille kaikki mikä OLI on pahaa ja muserrettava ja muutettava "koska Hitler!" ja kaikki uusi ja täysin luonnon ja järjen ja ilon ja vapauden ja kaiken hyvän ja khuulin ja kauniin vastainen taas on mitä parhainta.

Tämä ^ on vain sen yksi ilmenemismuoto, tämä ääliömäinen älykääpiömäinen tollo naiivius kaiken maailman pahan kanssa.

Minä tiedän että me olemme nyt jauhaneet tässä tätä kaaaaaaaaaaaaauas meidän kaikkien kyllästymisen tuolle puolen   vuosien ajan  ..mutta.. me olemme tätä kaikkea sanoneet koko ajan jotta asialle tehtäisiin jotain ja kaikki asiat muuttuisi parempaan tai jäisi ainakin ennalleen. Mutta se ei ikinä sovi pikkusieluille. Niillä on veressän kaiken  "muuttaminen" ...junou.. vain siksi. Kuten pahuudella ja homeella jne on roolinsa, tämä ei ole edes mitän sarkasmia, noilla kaikilla ON luojan "suunnitelmassa"  roolinsa, mutta MINÄ en henkilökohtaisesti niitä siedä siltikään.

Mutta että viittisitteks joku joskus pitää jostain huolta ? Voisitteko esim, näemmä suomalainen pelifirmakin tuolla listalla videossa on ^^ eli on tuon kommaritensentin omistama kai sitten, olla myymättä itseänne noille superfirmoille jotka ovat vain ahneita kulisseja kommareille. Voisitteko aatella ? Voisiko atella että teidän muidenkin AHNEUDELLA olisi joskus joku raja ? Voisiko tällaista ihan aatella ?

Vai olenko MINÄ nyt waaaay out of line ?

En tiä mutta HYVIN USEIN minusta vaikuttaa ja tuntuu siltä kuin suurin osa teistä, aivan siis leijonan osa, olisi TÄYSIN immuuneja ihmistunteille ja elämälle an sich, on kuin teille ei olisi koskaan ikinä eläissänne tapahtunut yhtään mitään, kaikki on vain pinnallisen khuul ja ok ja hauskaa kun on siisti auto pihassa (HIRVITTÄVINE maksuineen) ja jotkit typerät muodinmukaiset mauttomat ja oikeasti aivan siis ihan SIKArumat kledjut päällä ja jotain typerää paskaa "postattuna someen" eli julkaistuna SosiaaliMediaan jne jne. Miten teistä kaikista tuli noin vitun hypertyhmiä silakoita ? Ihan oikeasti, te olitte AINA tyhmiä mutta nyt te kaikki olette aivan uskomattoman, käsityskykyä venyttävän ennätystyhmiä. SE on yksi siunaus ryssien sodasta ja kinkkien bioaseesta kyllä, että ne VIIIIHDOIN PAKOTTI teitä KAIKKIA avaamaan edes vääääähän tihrusilmiänne auki ja näkemään jo jotain rumaakin horisontissa ja pahaakin maailmassa, ihan kaikkialla ! Ympärilläne vallan ! Hiphei.

"Valppaus on vapauden hinta" kuten siinä yhdessä leffassa niin hienosti sanottiin, ehkä se on oikeakin sitaatti enkkusfäärissä.

Jos te ette olisi noin naurettavia, lapsellisia, tyhmiä, hysteerisiä, histrioonisia, nanosekunnissa paniikissa ilman MITÄÄN todellista syytä, älykääpiömäisiä, narsistisia, pingottuneita, häiriintyneitä, megalomaanisia ja sen sellaisia ...hei, me voisimme saada KAIKEN tämän paskan ihan naurettavan helposti pois tieltä. Mutta kuten sanoin, valitettavasti te olette suurin osa absoluuttista teflonia kaikelle katuviisaudelle.


ÄLÄ tuo maahan neekeriä ja jumalauta kaulankatkoja ählämiä !!

ÄLÄ luota sokkona kiinaan ja rahtaa niille jumalauta vittu kaikkien K A I K K I A töitä ja tuotantolaitteita ja käy jumalauta oikein kädestäpitäen paikanpäällä opettamassa niille omaa työtäsi !!

ÄLÄ leikkele hoitajilta ja heittele helikopterista nekruille !!

ÄLÄ käy omiesi päälle ja suosi vieraita !!

ÄLÄ usko kaikkea soopaa mitä Kansainväliset Uutistoimistotalias juutalaiset suoltaa !

ÄLÄ puutu joka asiaan !

ÄLÄ "korjaa" sitä mikä toimii !!!

Jne jne ad nauseam, mutta kun vittu EI mene perille niin se EI perkele MEN PERILLE.

Se on ultraturhauttavaa olla viisaampi kuin muut yhteensä, se on sama kuin katselisi triljoonaa tyhmää lasta jaloissaan,  minä tiedän jo KAIKEN mitä se lapsi ei osaa edes KUVITELLA ja jos minä jumalauta SANON että ÄLÄ tee sitä KOSKA______ ja se silti menee ja tekee TÄSMÄLLEEN sen... niin ..huh helvetti... minä olen niin lopenuupunut ettei vittu tosikaan. Vaikkakin minulla on elämässä tässä sekalaista uutta hyvääkin mutta yhtälailla maailma muistaa aina mustata kaiken hyvänkin jollakin varjolla. Tämä on myös syy miksi en ole saanut mitään aikaan täällä, minun mielenkiintonikin alkaa lässähtää tämän paskan kanssa eikä tämä Blogi mitään lopulta kai auta, ja minulla on elämässäin nyt sangen poikkeavaa aikakautta meneillään sekä hyvässä että murheellisemmassa. Minä en mielellään jaa mitään TODELLA sellaista henkilökohtaista mutta sanotaan että täytyy kohta jättää eräälle henkilölle hyvästit.. minä en tiedä kertakaikkiaan mitä sanoa... edes minä en ole kovin hyvä tällaisessa ja minä sentään tiedän asian tai 2 "hengestä" / tuonpuoleisesta.

Sitten on tämä teidän kaikkien superMEGA masentavien kusisten rumien tunkkaisten vitun jääräpää finnuiittien arkinen masentava jurakautinen tunkkainen mitätön nahjuksen rasittava juntti typeryys... ei vittu minä sitten inhoan tätä yhdentekevää vitun paskakasaa - minä haluan johonkin ihmismaahan tai koko vitun planeetalta pois.

...eniwei...

ÄLKÄÄ luottako hei niihin kinkkeihin, ÄLKÄÄ enää IKINÄ kuunnelko ketään joka on syntynyt tai elänyt 1960-luvulla ja uskokaa että se mikä on mätää on mätää, ja niiden Sukupolvien paskapää on pahuuden mätää tyhmää paskaa läpeensä täynnä,  ne ei siitä kommarihippipaskastaan ikinä toivu. USKOKAA nykynuoret että kaikkiin ei-valkoisiin EI VOI luottaa kuten valkoisiin, me EMME ole samoja, uskokaa samoin ettei Adolf Fyyrer Hitler ollut ihmishistorian suurin demoni ja pahis eikä juutalaiskysymys ole mikään keksitty hevompaska ja uskokaa ihan vain silmiänne kaiken muunkin suhteen. Neekeri on vain tyhmä Afrikkalainen villieläin, ainoa paskankaan väärti Se Toinen on Japanilaiset ja ehkä jotkut satunnaiset Korealaiset ja mahdollisesti jopa Intian pikimustat murjaanit, jotka määritellään muuten "Arjalaisiksi" jollette tienneet. Vaikka ovat mustempia kuin nokiset hiilet.

Tämä kaikki on niin kovin, hyvin, verrattoman yksinkertaista ja suoraviivaista ja minä Y M M Ä R R Ä N mitä teidän täytyy tuntea, minä käsitän nähkää kyllä että te koette maailman liian pieneksi jos te hyväksytte ^^ nuo kaikki asiain rajat, mutta jos te KUUNTELISITTE niin minäkin olen usein sanonut ettei TÄMÄ maailma ja tämä ELÄMÄ ole MITÄÄN verrattuna siihen SUUREEEN ja todelliseen, siihen mitä Yeshua kutsui Isän Valtakunnaksi. Minä en IKINÄ puhu mistään idioottien "uskonnosta" tai jostain hihhulien huuhaasta, ne ei KUKAAN itse tiedä kilin vittua mistään mitään - ne puhuu vain koska tyhmät vain aina puhuu ja toistelee mitä toiset tyhmät toistelee, minä puhun ihan oikeasta ja todellisesta ja osin henkilökohtaisesti KOETUSTA eläväst hengestä. Ja jos SE olisi myös teidän se FOCUS, niin tämä kaikki silottuisi nanosekunnissa ja tavalla jota ette uskoisi äkkiä todeksi sillä sekin olisi...liian helppoa. SE on teidän ongelmanne, teidän täytyy alkeellisten apinanaivojenne takia kokea kaikki "merkityksellinen" VAIKEAKSI, jos se on helppoa ...se ei voi olla minkään arvoista. Mutta hei, kuinka vaikeaa sinun on esim hengittää ?? Ja se on kirjaimellisesti PARASTA elämässä, happi. Ilman sitä ei ole MITÄÄN muutakaan, ja se on TÄYSIN ilmaista ja helpompaa kuin mikään. All the best things in life are free.

Minulle hengitys on yhtä helppoa kuin olla vangitsematta toisia ihmisiä tai olentoja ja sakottamatta niitä ja vaatimatta niiltä rahaa joka saatanan vitun asiasta, minulle on yhtä helppoa hengittää kuin minun on antaa muiden  olla sitä mitä muut on eikä minulle tulisi mieleenkään määräillä muita olemaan jotakin pystyynkuolleen virallisen väkinäistä, sellainen touhu on tikkusuoraan saatanasta. Eikä sekään ole vartauskuva. Ja se onlapsentauti josta ihmiskunnan ON nousta-VA tai sitten te vain pyörittä tätä paikallist sfääriä ja samsaraa ...niin kaua nkunnes te olette jotain enemmän kuin minä ja vähemmän kuin te.

Lukekaa EDES se mitä minä suosittelin silloin, se "Ra - The Law Of One" - se on sangen yleispätevä henkisyyden opas vaikkakaan siitäkään ei pidä tehdä mitään end all be all lopullista opasta eikä Raamatusta eikä Popol Vuhista eikä EDES Tao Te Chingistä.

On vain YKSI asia mistä se TULEE ja tulisi tehdä, on vain YKSI asia YKSI sana ja se  oli myös "Jeesuksen" eli   Z´eshuan / Yeshuan se AINOA todellinen viesti ja täten  "kristinuskon" AINOA todellinen viesti ja se on vain yksi sana. Suomeksi se ei ole kovin kaunis sana, mutta kaikki te sen tiedätte eikä sitä juuri kenelläkään kai oikeasti ole. Mutta se on kaikki mitä todella tarvitset, ja taisi Yeshua itsekin sanoa että jollei sinulla ole sitä, ei sinulla ole mitään.

Se on tässä karkeassa ulottuvuudessa hyvin hyvin ääri harvinainen ilmiö. Ja siksi suurin osa teistä vain luovuttaa jossain vaiheessa. Ja arkistuu ja nahistuu ja kuolee hiljaa vuosien ja vuosikymmenten ajan. Kuoleman prosessi on koko elämä ja se on sama kuin vararikkoutumisenkin, ensin hyvin hidas ja sitten hyvin nopea.


* * * * *

Mutta eniwei. Olkaa parempia.

VÄLTTÄKÄÄ esim tencenttiä, joka valitettavasti on mm pubgeen  (mobiiliversion) isäntä, VAROKAA nykynuoret ja varokaa TODELLA, tiktokkeja yms vaikka nyt olisitte mielestänne kuinka voittamattomia hyvänsä ja kulkisitte kuin ABSOLUUTTISET imbesillit, nilkat paljaana pakkasella. hei, se ei tee sinusta khuulia eikä kovaa mutta aivan helvetin tyhmän ja wanhempana sairaan. Mutta toistaalta, hyppiihän ne jotkut nekrutkin siellä viidakossa sieltä korkealta päälleen, liaani kaulassa, koska ...no... jaa , en muuten tiedä, kai koska "näin me nyt vain on aina tehty!" ?

Ni. Ihan niinkuin meillä on suomlannissakin kytät ja lait ! Ni ! Mitäs siinä suutas soittelet ?


No jaa, totisesti ... hah.. piämpä nyt suuni.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti