torstai 22. joulukuuta 2022

Eko-diktatuuri

 https://www.youtube.com/watch?v=ZopqfMOENgc&ab_channel=AnythingGoes
On se nyt JUMALAUTA !!

Ei vittu jos puhutaan veren kerjäämisestä nenästään....


Uskomatonta, mutta hei: tätä KAIKKI maailman iljettävät liejurotta luuserikommarit on yrittäneet niin kauan kuin historiaa on miltei kirjoitettu, ja eritoten sittemmin kun satanistit keksivät nimekseen ja jutukseen "kommunismin".


Kuten olen ennenkin sanonut, kuten minun lempiblogaajani kaaaaauan sitten jo sanoi, tässä kaikessa on kyse siitä että länsimainen ylivertainen valkoinen yritetään epätoivoisesti tiputtaa NEEKERIN tasolle, ja ilmeisesti(?) oletuksena on että sitten KUN   ==> KAIKKI  (paitsi Japsit ym jotka ei ole yhtä tyhmiä kuin valkoiset) on samalla viivalla... vallitseee kai Maailmanrauha™ ja Ihmisillä Hyvä Tahto™ tjms idioottia imelää ajattelematonta lapsellista sileäaivoista lällärikommarihippi kusipää vitun paskaa. Mikä on kuin suoraan 1960-luvun tunkkaisimmilta kommarihippi ajoilta.

Tuo ongelmajäte Sukupolvien suma on saatava pois meidän seastamme, SE on se TODELLINEN pandemia ja ympäristö ym katasrofi, kaikki nuo nykyään jo onneksi melko vanhat änkyrä-ateisti-kommari sukupolvet. Ne on ne todelliset saasteet ja saastepilvet yms. Silkkaa syövyttävää tappavaa happoa seassamme. Niiden daiju on läpimätä ja ollut sittemmin sen VITUN 60-luvun.

En ymmärrä miksi Luci-täti ja luojanmulkku kirosivat tämän planeetan moisella aika-kaudella ja moskalla mutta haistakoon molemmat mädän paskavitun sen ja kaiken muunkin takia.

MIKSI tämän pitää AINA,  vittu A I  N  A, olla  tällaista ?!?!? Elämän.

MIKSI minun pitää AINA olla jonkun muun jonkun typerämmän ja pahemman takia varpaillani ja kytätä koko ajan mitä se NYT tekee ja mitä NYT aikoo ?

Minä olen lukenut abaut KAIKKI saatavillaolevat kuolemankokemukset, minä TIEDÄN vastauksen tuohon kyllä, mutta tuo on "retoorinen kysymys", kunhan sanon sen aina välillä.

Minua ainakin rasittaa ihan tappavan lopullisesti tämä VITUN idiootti Matrix ja holokannen typerä näytelmä, jota pahat ja vähimmät ja tyhmimmät ja RUMIMMAT hallitsee ja kontrolloi ja kaikki te vitun idiootit vain kannustatte ja mahdollistatte ja vouhkaatte kuin innostuneet hylkeet mukana, vitun äbäläwäbälä älykääpiöt. 

Eniwei, toivon TODELLA että ainakin jossainpäin "järjestelmää" siellä sisällä, on edes JOKU tai useampikin joka tietää tilanteen ja taistelee kynsin-hampain tämänkin asian kanssa. Ja pidä itsestäsi meteliä jos näin on, niin voimme tukea kaikella mitä löytyy. Mutta tämä asia EI saa edetä, tämän on tyrehdyttävä aivan täysin totaalisesti ja kohdattava jäinen metallinen pystysuora kilometrin korkuinen seinä, tästä ei saa päästää enää YHTÄÄN pidemmälle tätä. Ja TEIDÄN KAIKKIEN on olttava tässä mukana kaikin keinoin mitä ikinä keksitään ja löytyy ja tottelemattomuus on ensi-sijaista ja eritoten niissä piireissä missä tottelevaisuus on aina oletettua eli kauppiaissa ja päättävissä piireissä ja missä lie ns "ylhäällä".

Minä en aio muuttaa mitään tottumuksiani muuhun kuin entistä kuluttavampaan suuntaan ja alan oikein lentoreissata senkin edestä. Se on vakaa aikomukseni ollut tässä nyt muutenkin.
Mainitsen teille heikkomieliset ja aivoiset ja älyiset Tavalliset Ihmiset­™ sellaisen yksinkertaisen asian  ja neuvon että kun noissa erilaisissa papereissa ja Julistuksissa™  puhutaan MEISTÄ ja niissä käytetään kuten Amerikan perustus-kommunisminpohjapiirroksessa, häikäilemättä käsitettä "ME" niin nin SINÄ et sisälly siihen, vitun idiootti. Joten lakkaa taputtamasta ja laita ne kätesi alas ja rauhoitu. SINÄ et liity itse asiassa asiaan mitenkään, muuta kuin orjan ja maksajan ja alistuvan vangin roolissa. Tämän LUULISI ärsyttävän jopa sinunlaistasi aivotonta tolloa jolta onnistuttiin typistämään kaikki persoona ja järki ja hermoradat jo lapsena mutta hei...sitä luulisi niin hyvin paljon.

En tiedä... minä yleensä tue minkäänlaista kollektiivin tai sen "edustajien" tekemää "rangaistusta" mutta tuo "ilmastohätätila! kaikki neekerit tervetulleita!" jne MEGA ultra hyper super ärsyttävä verta nenästään kerjäävä rähjäisten kusipäinen ja nynnyydestään ylpeiden reppanoiden ja megaluuserten koko paskasakki tulisi sulkea johonkin "linnaan" tai vain ampua. Siinä päästäisiin periaatteessa kai KAIKISTA ongelmista yht´äkkiä yhdellä kertaa. Maailmassa olisi sen jälkeen kai liiankin rauhaisaa eikä kukaan tietäisi miten  reagoida.


Mutta että ihan tasan oikeasti; tälle(kin) asialle ON TEHTÄVÄ siten jotain, tämä EI SAA toteutua enää  YHTÄÄN tämän enempää. Pahuus ei tarvi voittaakseen muuta kuin sen ettei me hyvät tehdä mitään.  Kuten olette aina lukeneet itsekin, ja näin se onkin.


Tehkäämme siis kaikki jotakin ja jotkut, jotka voi ja osaa, paljonkin.


Ja ÄLKÄÄ helvetissä TOTELKO !!!!  Se on tie tyranniaan vankilaan ja totalitäriaan ja juuri sinne kommarit ja muut haisevat Luciferin paskalävet meidät kaikki haluaa, joten...ei vain mennä sinne ?

Nou ?


LISÄYS tai P.s


Sellainen yksi yksinkertainen kysymys muuten teille mahdollisille Tavallisille Tolvanoille jotka tähän saatatte eksyä tähän tekstiin, niin nin mitä tulee maailmanvallanhimoisiin kommareihin yms ja heidän TÄMÄN HETKEN uusimpaan vouhkaan ja aseeseensa ja VALHEESEENSA eli "ilmaston lämpenemiseen" tai mikä se nyt juuri tänään onkin, niin nin KUKA ja KOSKA on sanonut teille ylipäätään että: planeetan ilmasto ja sää on ja on joskus ollut ja tulee olemaan joku vitun VAKIO ?!?!?!


Se on AINA muuttuva saatanan ärsyttävä käpyaivoinen idiootti vitun villiapina paskapää, kuten  vuodenajatkin, ne EI pysy paikallaan !!  Oletteko sattuneet huomaamaan ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti