perjantai 2. joulukuuta 2022

O-ksennus

 



Ei sillä että olisin ikinä nähnyt sekuntiakaan tuosta ^ eittämättä MEGAtyperästä paskasta, se on "katsomatta paskaa", minä TIEDÄN tämän, mutta tämän kirjoituksen idea on vain sanoa että LOPETTAKAA tuo naurettava faux-Amerikkalaisuus !!


Tuo on yksi suomalian vastenmielisimmistä puolista ja ilmiöistä, kuinka KAAAAAAIKKI Amerikalainen ennenpitkää apinoidaan suoraan ja mustavalkoisesti, sinänsä, suomeen, ikäänkuin se olisi suomellekin jotakin tyypillistä ja Ihan Normaalia Hei Kamoon™.

Julisteessa jurrinen tyhmä juntti tuijottaa kuin juovuksissa nakki-kioskin jonossa joain "liian homoa" jonka kimppuun on juuri aikeissa hyökätä, julisteessa on myös nykyään ilmeisesti pakollinen(?) Kiintiömurjaani™  eli joku Monenkirjavuudenruskea edustaja ilman MITÄÄN todellista syytä tai juurta tai visiota tai järkeä. Ja joku yhdentekevä tuhkamunainen pallinaamainen tympeä triviaali arkinen mahdollisesti finnuiitti apina alakulmassa aseen kanssa. Katsomassa sivuun, kuten sitä aina julisteissa katsotaan. Et sa vaaan ajuu, sä oot vain liian moukkamaisen tyhmä hoi polloin juntti.

Suomessahan tuollainen on tyypillistä, tuollainen apinamies vapaana ison rynnäkkökonarin kanssa ja kera. Samoin kuin tuollainen apinamuija joka näyttää juuri heränneen nälissään jostain Kalkutan esitunkioalueen slummista, maasta / "lattialta" ja näyttää olevan asiasta ...aikalailla melko tympääntynyt, samoin kuin metelöivistä kersoistaan jotka heittelee ulostetta ja kurryä pitkin seiniä ja juo aamupalaksi kadunpuolelta seissyttä kuravettä, piesten samalla irtokoiria.

Ja siinä on Hieno™ nimikin ! Se on kai  ihan enklanttia ! "Omerta" !! Ei tuollaista kuule suomessa näe, missään katu tai metsätasolla, tuommosta on vain siellä Helsingissä ja niissä Hienoissa Piireissä™ !

Ni. Siellä ymmärretään tuollaisesta ja tuollaisen päälle. Eikä vain piereskellä prehjuhousuissa navetassa tai rynkytetä 180 kiloista rumaa emäntää jossakin vitun vatukossa tai ojassa. Juovuksissa kuten itse "Zjäsper" julisteessa.

Ja mikä nimi sekin on !! Wau !! Siinä on sitä Suuren Maailman Fleivöriä™ ! Ei tuommoista kuule suomessa ja täällä alhaalla, viemärin ja alamaailman tasolla näe. Vaikka kurkistaisitte, jos siihen saatte auktoriteetiltanne luvan, viemärin ritilästänne ylös kohti aurinkoa ja noita Parempia Ihmisiä™.

...


VITTU MITÄ typerää pinnallista sielutonta keskinkertaista lahjatonta mitätöntä kusipäistä ÄRSYTTÄVÄÄ vastenmielistä halveksittavaa haaleaa yhdentekevää geneeristä triviaalin arkista mitäänsanomatonta pystyynkuollutta vitun totaalista saatanan paskaa !!!!


Haistaka vittu - vitun supermäntit typerät pellet.


Hei, minäkin osaan käyttää fotoshoppia ! Jopa vähän illustraattoreita yms, minäkin voisin tehdä tuon ^ julisteen. Kuka vain voisi jättää oman persoonansa pois ja teeskennellä tuollaista "Amerikkalaista", junou ...jolle kaikka tämä on ihan tavallista ja tyypillistä ja normaalia, jotakin.. mitä ikinä tuossa sitten teeskennelläänkään.

Jotakin vitun puujumalaa näemmä. Mahdollisimman rutikuivaa ja persoonattoman sielutonta robottimaista aivotonta kusista kyttää kai tjns. Siltä se ainakin näyttää. Ja julistan että sitä se onkin kyllä.


Täytyy kysyä että kuinka tyypillistä suomelle on MIKÄÄN mitä julisteessa tai "bännerissä" tai mikä vittu lie, mikä tuo ^ nyt onkin, näkee ?? Ehkä tuo "presidentinlinna" eli tuo vitun pietarilainen navetta, mutta muuten.

Kuinka usein täällä on jotain, yhtään MITÄÄN(!!), hektistä ja kutkuttavaa, jännityksentäyteistä ja esim terrorismia tjns ? Kuinka monta SUUUUURTA TAPAHTUMAA ? Sanotaan nyt vaikka että asteikolla 50:stä vuodesta kahteen vuosisataan.


Ei kovin monta tai ei yhtään mitään.



Suomalaiset :  N A U R E  T T A V A A !!




Lopettakaa tuo puiseva tekovakavuus ja naurettava jäykisteleminen ja vetäkää edes vaikka ne itsellenne paljon, paaaaljon,  lajityypillisemmät ja kaikin tavoin ihan aidosti tyypillisemmät ja ylipäätään tyypilliset   ==> kännit.


Vetäkää junuutit perse olalle,  mitä ikinä sekin tarkoittaa, mutta älkää olko kuin tuollaisia ääri huolissaanolevia tiukkapipoisia äfbeeiiagentteja supertärkeällä ja salaisella poliitikkojen perseennuolentatehtävällä, aseen kanssa(!!) ja kera, ja "siisteissä militaristisissa kuteissa" ja näi.


LOPETTAKAA vitun naurettava pellet paviaanit !!


LOPETTAKAA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti