tiistai 27. joulukuuta 2022

Tärkeä Mies™

 


Ni.


Noniin lapset ja Kansalaiset™ - tulkaahan nyt kuulemaan Tärkeästä Miehestä. Joka asuu Helsingissä. Tämä Merkittävä ja Tärkeä, ellei jopa Ihmeellinenkin(!), mies on tosi tärkeä ja ihmeellisen merkittävä. Ja mies mm lipui hyvin hiiitaaaasti pitkin jäätä ! Luistimilla ! Ei sellaiseen kuulkaa ihan kaikki pysty, paitsi ehkä myös Kim sedät jotka asuvat Suomalian Ystävämaassa Pohjois-Koreassa.

Mutta vain Meidän Tärkeä Mies™ on näin tärkeä. Ja hyvin merkittävä ja ihmeteltävän ihmeellinen. Hänen ansiostaan planeetalla on elämää ylipäätään  ja ihmisillä hyvä tahto ja linnuillakin ruokaa, hänhän keksi myös joulutortun ja kuumatkailun ja kengännauhat ja risoton. (Ja kaiketi nostaa jonkun hönön vuokraa tjn).

Tärkeä Mies puhuu aina myös Meidän Puolestamme™ (!mikä Sankari!!) hyvin Tärkeitä ja Merkittäviä Puheluita toisten Tärkeiden ja Merkittävien Miesten kanssa, jotka kyllä, useimmiten ovat punaisia pullottavalta läskinaamaltaan eli ns "pallinaamoja" ja pälvikaljuja ja isokenkisiä ja hyöd..hyödyllisiä ja tosi älykkäitä jne ja painavat melkoisesti, kyllä, mutta sinun ei tule nyt huomioida sellaista ! Keskity vain siihen kuinka Tärkeä ja Ihmeellinen hän on !

Linnut laulaa, aurinko paistaa ja Tärkiä Miäs tärkeilee. Sinunkin puolestasi ! Olisit onnellinen iloinen otettu ja ylpeä, ja kiitollinen.

Tärkeä Mies näyttää myös AINA valokuvissa, kuten huomannette, Tosi Hyvältä. Eikä tämä ole sattumaakaan, sellaiseksi luoja on tämän ihmeellisen ja tärkeä ErityisYksilön vain luonut, lähes itseäänkin ylemmäksi ja ihmeellisemmäksi, noo... mutta.. siitä ei nyt sen enempää.

Laulakaamme nyt hoosiannaa Tärkeälle Miehelle, joka Mersulla ratsastaa - ja rivit köyhäin katsastaa ja jotka hän usein tärkeissä puheissaan jossa ollaan Virallisen Vakavia™ muistaa hyvää laupeaa lempeää lempeyttään ja hyvyyttään mainita. Oi kiitoksia hänelle !


Jne jne...


VITTU !! Ei juurikaan pohjois-paskaläjää muistuttavaa myötähävettävää ja ihan vain HÄVETTÄVÄÄ typerää infantilisoivaa umpityperää vitun läskipäistä kusipäistä naurettavaa NAURETTAVAA vitun äklöä henkilönpalvonta kulttia etatismia !! Ihan TISMALLEEN samaa kuin ryssällä ja kiinassa ja p-koreassa ja muissa Luciferin paskaraidoissa tämän kurjan planeetan epäonnisessa pinnassa.

Vittu !! VITTU !!! Saatanan finnuiitit perkele.


HERÄTKÄÄ tai kadotkaa.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti