lauantai 17. joulukuuta 2022

Kuplapää vs kaikki

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8500283e-e8bf-41d7-80aa-154da96b09df


HAHahahaaaaaaaa..Oi vittu notta voi olla TYHMÄÄ !! Vain "politiikka" voi olla noin naurettavan lapsellisen tyhmää, ja jota tuo rilliriku tuossa kolumnissaan tottakai silti ylistää.

Mutta tilanne tuon turkin tahmean perseenläven kakkareiän paskaläjän kanssa on seuraavanlainen: suomalian poliitikot on kuin koulun pihan "tavixii" tai nörttei tjn, ja kuplaotta on jonkinlainen versio kiusaajasta, ja nämä nörtit ja tavikset yrittää siinä kävellen sen perässä saada se tekemään niinkuin HE haluavat ja lakkaamaan sen tekeminen mitä SE haluaa, ja ne sanoo sille että "tee näin ! mutta.. ei me sua tuamita jos teet noinkin..se on ihan sun juttus.." ja tämä jatkuu ja jatkuu. 

Minä sanoisin että "painu saatanan sontainen rotanpaskassa siinnyt aivoton talipäinen kusipäinen vitun  turkkilainen homokylpylän vitun viemärirotan kusilaari VITTUUN, uppoa takaisin sinne Helvetin kahdeksannelle kehälle mistä olet jonkinlaisen vääristymän / aika-avaruus siirtymän avulla päässyt tänne pintamaailmaan alunperinkään häiriköimään ja kummittelemaan ja aukoon typerää kuplanmuotoista kusentäyteistä vitun vesipäätäsi saatanan absoluuttinen alhainen paskarakki muslimi vitun yrjöläntti kusipää molopää superMEGAmulkvisti ählämi". Noin MINÄ sanoisin, mutta poliitikot EI sano noin.

Ne sanoo kai jotain paljon nätimpää. Ja naisiahan ne on.

Eniwei, tuo kuplaottainen vitun VARAS tulisi vain posauttaa siitä päiviltä ja siinä se, dan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti