sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Orientin apinat

Olen katsellut ja lukenut tässä nyt Japanista sangen paljon, ja halusin vain laittaa tännekin ylös, ehkä TAAS (olen tämän jo mahdollisesti maininnut) mutta että ..kun kaikki kaikkialla sanoo miten VAAALTAVA työ on opiskella kanzi / kanji merkkejä niin nin halusin vain sanoa sellaisen järkevän loogisen yksinkertaisen, ehkä länsimaisen, neuvon ja asian kuin että.... ei teille ole tullut mieleen vain junou, olla opiskelematta niitä ?!


KUKAAN ei TARVITSE moista typerää alkeellista vitun naurettavaa roskaa, ei missään ei koskaan, länsimainen kirjoitusjärjestelmä on täydellisen ylivertainen ja kun se on jo olemassa ja keksitty, miksi, MIKSI, joku vaivautuisi opiskelemaan noita typeriä rumia primitiivisiä harakanvarpaita ?!? Joita pitäisi kuulemma, olen joskus näet ihan opiskellut Japania(!), niin nin muistaakseni keskiverto Japsin pitäisi osata noin 10 TUHATTA (!!) kanjisymboolia vain lukeakseen dagenin pravda

Aivan ULTRAtyhmää !! Supertyperää, mutta hei, sellainen on byrokraattisen jäykkä Yamato.Joka muuten muistuttaa puistattavasti suomea ja suuntaa johon suomlanti on ajautumassa. Työtä työn vuoksi, ole vain paikalla vaikket edes TEKISI mitään, työtä esim, kunhan olet TyöPaikalla™ ja josta ei makseta mitään. TyötyötyötyötyötyötyöTYÖ ! Mielenterveys ym ongelmille vain nauretaan ja murheet hukutetaan...TYÖHÖN ! Ja alkoholiin, suomessa ainakin. Ja teeskennellään pinnalisesti vain milloin mitäkin muttei ikinä olla rehellisiä  ja kaikki on sisäänpäinlämpiävää jäykkää ja tunteetonta ja ulkokultaista ja etiketin mukaista jne.

Liikaa sääntöjä, liikaa rajoitteita, liikaa työtä ja liikaa painetta. (Liikaa hintaa!!)


Ei näin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti