torstai 6. kesäkuuta 2019

Youtube vs Maailman Todellisuus

iltalehtiSinne menee tuubi.

Se OLI vapaa, kohta siellä saa olla vain nynnyt kantelupukki kollektivistivasurit ja muut torakat ja juutalaiset rotanpaskat.

Ja hei; valkoinen ylivalta ei ole mikään vitun "fanaattinen ideologia" tai TEORIA tms, se on asioiden oikea ja todellinen ja faktuaalinen laita, se on se mitä kutsutaan sanalla "totuus". Valkoiset ON ylivertaisia, ei tämä ole minkäänlainen teoria tai luulo tms.Te joko tiedätte TÄSMÄLLEEN mitä teette ...tai sitten olette aidosti ja vilpittömästi noin vitun aivottoman tyhmiä lapsellisia lälläreitä. En osaa ihan tarkalleen sanoa.Vihainen Puhe ei tarkoita MITÄÄN, se on Orwellilaista Nyyspiikkiä  ja te TIEDÄTTE tämänkin asian kyllä ihan itsekin vallan vitun hyvin ja mainiosti saatanan Maailmanvaltaajatorakat.

Maailma ja sen sisältö EIVÄT OLE teille. Exklusiivisesti - eikä teillä ole MINKÄÄNLAISTA ja MITÄÄN oikeutta olla ja elää tulematta koskaan LOUKATUKSI !!
Vitun järkyttävät vastenmieliset mielisairaan tyhmät hullut nilkit nilviäiset Saatanan saastat.
Uusi linjaus kieltää NYT:n mukaan ”videot, jotka väittävät jonkin ryhmän olevan muita ylempänä oikeuttaakseen syrjinnän, eristämisen ja ulossulkemisen”


Idiootit hei; jotkut "ryhmät" nyt vaan ON toisia ylempiä ja PAREMPIA ja niin edes päin. Ja jos ette muka ymmärrä asiaa; ei TEILLÄ ole MITÄÄN ASIAA olla osa "ihmiskuntaa" ja tulla pidetyksi täyspäisinä. Asia on hyvin yksinkertainen ja kuten minä juuri sanoin / kirjoitin.


EI OLE OLEMASSA MITÄÄN OIKEUTTA   VAATIA  KAIKKIA   TYKKÄÄMÄÄN KAIKISTA ja SIETÄMÄÄN KAIKKEA ja KAIKKIA.


Vaikka kuinka dementoituneessa halinalle-1-sarvinen maailmassa eläisitte. Vitun megaääliöt kusipäät.


LOL @  ===> kutsuvat tuota Kreikan homppelia "oikeisto Trolliksi" !! HA HAhaaahAAAAaaaaaaaa...ai luoja !! Ai Kristus Vittu miten tyhmää umpiluupäistä paskaväkeä !!
KUINKA noin tyhmä ja järkyttävän superFasistinen Sukupolvi on voinutkin perkele siitä ja syntyä ???!??
No......liian pehmoiset ja hyvät ajat on tehneet Maksimityperyyden mahdolliseksi. Onneksi elämä kyllä syö ne elävältä ennenpitkää. Runtelua on tulossa kyllä, kunhan vain venaatte.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti