keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

(Linkki) Kommunistirintamahullutus + Rammstein

http://meeviren.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276992-kansanrintaman-uusi-tuleminenKoska Suomi on aina juuri tällainen tukehduttava-ankeuttava-sielunvihollinen PASKA ja KUKAAN TEISTÄ EI SAA IKINÄ SUUTAAN AUKI ja MITÄÄN TEHTYÄ; täällä ei kannata yrittää tai tehdä YHTÄÄN! MITÄÄN!

En ymmärrä niitä todella työteliäitä vitun vittuja; eikö ne saatanan aivottomat vetojuhdat ja tollot tajua, että niin kauan kuin he kiltisti menevät työhönsä ja tekevät työnsä, KAIKKI tämä vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja PAHENEE ja PAHENEE ja PAHENEE ?!?!

An-Mai rumilus, jonka suu ja sen ympärystä näyttää siltä kuin se olisi joku ruma atavistinen aivoton esihistorian, vähän apinankaltainen, ahmatti ja peto ja ehkä myös joltain vitun ihottumalta se näyttää, se on kertakaikkisen KUVOTTAVA ruma ämmä !! Ja SE (!!)  MÄÄRÄILEE sinua !!!
Ai miin... tämän LUULISI ÄRSYTTÄVÄN ja saavan aikaan MUUTOKSEN ja pyrkimyksen TEHDÄ jotakin !? Mutta ei.

Tämän takia suomea ja suomalaista voi vain halveksia ja INHOTA.

Te kai LUULETTE että "kärsivällisyys / kärsiminen an sich, palkitaan" ?!?! ....Oivoi...te olette niin kammottavalla tavallaan erehtyneet että ...en kyllä osaa sanoakaan mitään.

En tiedä mitä sanoa enää ylipäätään.... ei tässä MIKÄÄN sana tai kirjoitus auta kertakaikkiaan MITÄÄN eikä sitäkän.
Olen sanonut johdonmukaisesti jo kauan että sisällissota tai jokin sen kaltainen on se AINUT OIKEA RATKAISU, joka kuullostaa Tavallisesta ja Maltillisen Tylsästä Apinasta varmastikkin aivan kammottavan radikaalilta ja äärimmäiseltä tjns... en osaa enää sanoa, mutta hei; se on se ratkasu.


Suomi EI OLE enää tai vieläkään(!)  itsenäinen. Tähän on 2 syytä, ne on Ruotsi (ja suomenruotsalaiset) ja EU. Tämä on HYVIN yksinkertainen asia, ja JOS te ette ITSE saa itseänne niiden sortotoimenpiteiden alta nypättyä pois ja vapautettua itseänne...kohtalonne on vain kiltisti nöyrtyä ja maŝokistisesti TOTELLA ja kuuliaisena Tehdä NiinKuin Käsketään, eikä sille ole MITÄÄN muuta loppua kuin fyysinen kuolema.

TÄMÄ lisää mm itsemurhia.


Minä ymmärrän paremmin kuin SINÄ, miten ankea ja kamala "Suomi" on, ja mitä on kun EI OLE kerrassaan MI-TÄÄN voimaa jäljellä, mutta  tämä fyysinen elämä on täysin jääkylmän armoton ja luultavasti vain mielissään KUN sinuun sattuu niin ettei sanotuksi saa, hyvä jos henki kulkee; ja sitten se vain LISÄÄ tuskaasi !
Miksi ?!......siksi !
Koska; miks ei ?

Sanoivat jo TUHANSIA VUOSIA takaperin, että ...ne kenellä ON..no ...niillehän tietenkin loogisesti annetaan LISÄÄ ! Ja ne kenellä ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN ===> hahahaa..mikäs sen loogisempaa ja oikeamielisempää kuin viedä "tuhkatkin pesästä" ! Eli niiltä otetaan sekin olemattoman vähä pois. MITÄ tämä on sinusta, jos ei Totaalista Saatanallista Säälitöntä ja Armotonta Absoluuttista Kusipäistä MEGA-Epäoikeudenmukaista HYPERPAHUUTTA ja TÄYTTÄ nurinkurisuutta ja RIENAA ja sen sellaista ?!


Tämä yhtälö on aivan TÄYSIN MAHDOTON. Siinä ei ole yhtäkään hyvää ja käypää ja toimivaa ja tervettä ja mahdollista osaa. Mutta ehkä se käy teille sitten ? En tiä, minä olen Helvetissä.
Sehän tämä planeetta lähinnä ON; vankimielisairaala ja valvottu TYLSÄ Helvetti. Ja SE on teistä vitun kusiaisista ihan "fain" ? Hei ===> Haista Vittu !

Tilanne on painajaismaisen paha, ja omani toki eritoten, voihan sitä mennä jollain ihan hyvinkin joten MIKSI keskittyä tällaiseen yliolkaiseen  "Kaikiakoskevaan Yhteiseen Ongelmaan" ?!
Ymmärrän tuonkin. Tuo vain tuottaa VÄÄJÄÄMÄTTÄ kusipäiden luonteen takia...tämän.

MIKSI on totiseti An-Mai elukan "RKP" eli Ruokottomat Kusipäät Paskapäät TAAS Suomlannin asioista päättämässä !?!?!? Vaikka heidän se niin kohkattu DEMOKRAATTINEN(!!! hiphei ja jihuu!!) Kannatuksensa on ihan mikroskooppinen !?
Niin nin MIKS ne on siä ? Hei ?!?!..HEI ?!?!..ÄLÄ vain väistä kysymystä vaan vastaa !!! Itsellesi eritoten ! Jos olet joku "poliittinen" mulkku jolla on näennäisesti jokin "valtaa" niin nin ; MIKS ne on siä!?!? Miksei se loppunut jo 1918 ???!?!?!?


Ja hei ! Totisesti; MITÄ vittua te oikein siellä teette tai olette tekevinänne "poliitikot" ?!?!?! Nekin jotka on niin olevinaan Meijjän Kaikkien Pualella !! Siis suomalaisten. MIKSEI IKINÄ tapahdu MITÄÄN !??! Muuta KUIN ===> siirtyminen just ja TASAN sinne mihin EU ja Ryssä ja Amerikka ja Ruotsi ja RKP ja Vasemmistokommarit ja muut kiristäjäkusipäät haluaa ?? Oletteko te TODELLA NOIN MUNATTOMIA !??!Se TARKOITTAA, hyvät junttiheteroni, SITÄ tosielämässä, että TAAS on alkanut pillu ja territorio ja henkilökohtainen "prestiis" ja VALTA ja RAHA RAHA RAHA RAHA RAHA RAHA ja RAAAHAAA(!!) yms maistua enemmän, ja yhä enemmän je enemmän.., kuin mikään niin kuvitteellinen ja abstrakti kuin Toisten Ihmisten / Kaikkien Suomalaisten Kaikki Asiat.

Hankamäkihän sanoi jossakin tekstissään tai siinä jossain kirjassaan, joita minulla on kai 2 kpl, että heteroilta tulisi kieltää "politiikkaan osallistuminen" ja olen ihan täysin samaa mieltä; siinä on yhtälö joka ei VOI toimia, eikä siksi tule KOSKAAN IKINÄ toimimaankaan.
MIKSI  =>>> toisiaan vastaan KILPAILEVAT ahneet ja alkeelliset ja tietämättömät ja ahmattimaiset ja häikäilemättömät petoelukat joita komentaa ja johtaa NAINEN(!!!) olisivatkaan mitään muuta kuin petoja ja susia toisilleen !??! Ja miksi EIVÄT tilaisuuden tullen, ottautuisi varkaiksi ja "korruptoituisi" ?! Miksi EIVÄT kiusaisi toisiaan kaikin mahdollisin keinoin ?!
Sellaisia LAPSET ja kiusanhenget paholaiset ja alkeellisimmat elukat ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tosin jopa bakteerit on tuon TAHALLISEN ilkeyden yms yläpuolella joten miettikää siitä...


"Suomi" on Paska Maa ====> koska te TEETTE siitä sellaisen. Tämä on HYVIN yksinkertainen asia, vitun juopot ääliöt.
Haistakaa Vittu !


*

En tiedä sitten..... jos oltaisiin jonkun paskankaan väärtin maan ja kansan parissa, NYT olisin jo niiden OMIENI muassa tuolla "kadulla" ja pistettäisiin vähän "ranttalix", mutta täällä !?...Kaikki menee tänäänkin vain töihin ja sitten vähän ruokakauppaan tukemaan S tai K marketteja ja jotkut ehkä Lidliäkin, ja sitten mennään himaan, suihkuun jos fiksuja ollaan, ja sitten istutaan loppuilta sohvalla ja ilmeisesti katsellaan telkkaa, Salkkareita ensin ja sitten kuunnellaan mitä kuuluu "ajatella" ja huomenna papukaijana pälpättää työpaikallaan, Kymmnen Uutisista; teidän ON kyllä kuoltava, minä NÄEN tämän. Hyvin selvästi, ja ehkä ählämit on Luojan Rangaistus ? Kuten Tshingis Khaani aikoinaan ? Joka TIESI itsekin olevansa sitä, se sanoi että "minut on luoja lähettänyt rankaisemaan teitä" jne. Suomi tarvitsee oman Tshingiksensä. MINÄ tekisin sen jos ...en tiä..saisin aikaan.Ei tätä jaksa. Minä olen sanonut kaiken niin monta kertaa, ja toistanut toistettuani.
Sanotaan nyt vielä sitten että, teidän on nyt vain kertakaikkiaan saatava sisäistettyä että "politiikka & laki" on JUUTALAISTEN ja muiden alhaisten ja Saatanallisten ASEITA meitä   Aivan Kaikkia Muita vastaan.
Asia vain on näin, eikä tämä ole minkäänlainen "näkökulma" tai mielipide tai henkilökohtainen vakaumus ja uskomus tai luulo tai puolivillainen"tieto" tai mitään muutakaan tuollaista, vesi on märkää ja tämä asia on näin.

Rikkaat ..siis OIKEASTI RIK-KAAT(!!), ei sellaiset joilla on vähän jotain, mutta rikkaat-RIKKAAT ja juutalaiset ja toki myös Saudit; NÄMÄ päättää kaikkien kaikki asiat. SIINÄ on koko "elämä".
Tämä johtuu siitä ettei sellaiset paskapäät ole ELÄNEET itse "alhaalla" ja PELKÄÄVÄT sitä mitä eivät tunne ja haluavat siksi HALLITA sitä, minä en pelkää MITÄÄN enkä siksi halua HALLITAKKAAN yhtään mitään, ja rikkaita IIINNNHOTTAA suuresti se että heitä ei tarpeeksi ihailla, kuten kyttää ja perus "poliitikkoakin".
He on kuitenkin, omassa pienessä päässään, se Elämän SE JUTTU ja Kohokohta.

Tämä asia ei ole ihmishistoriassa vielä muuttunut koskaan miksikään, eikä se muutu silläkään että teemme kuten nämä kusipäät käskee. Sillä se oikein eritoten EI muutu !!!

Sanon vielä Yliopisto-Opiskelijoille neuvoksi että kuten iltalehden ja sanomien kommentissakin joku sanoi, siellä on onneksi TÄYSIN tyrmätty "pakkoruotsi" siinä missä "aktiivimallikin" (hyvähyvä), niin nin siellä joka sanoi että "lakkoon vain". Minä sanon samaa, ja sanon että teidän on oltava AKTIIVISIA vastaiskuissanne ja vstalauseissanne jne, ja muistakaa että mikään PAKKO   ==>>  EI OLE. Kuten sanotaan; pakko ei ole muuta kuin KUOLLA.
Ja tämä on ihan taivahan TOSI.  Asia vain on niin että teillä Tavallisilla muuli-Ihmisillä on tiettyjä asioita joita haluaisitte KOKEA tämän inkarnaation puitteissa ja aikana ja Paholainen armeijoineen TIETÄÄ tämän ja käyttää sitä surutta hyväkseen; siitä tämä kaikki ehdollistus. "Jos olet sitä ja teet tätä ===Z saat tämän" jne.
Taivaassa kuten sitä kutsutte, EI OLE MITÄÄN TUOLLAISTA ja te taidatte kyllä muistaakin sen jotenkin haapeasti kun sen sanon, mutta täällä ei ole mitään MUUTA KUIN tuollaista; koska tämä on H E L V E T T I.


JOS te ette suostu, omakuvanne takia (sillä siitähän tässä ON kyse), SOTIMAAN Paholaista vastaan ja iskemään pro-aktiivisestikin, ja iskemään ruotsalaisia ja neekereitä yms inhottavia loisia kotimaastanne pois ja vaatimuksia niskastanne; HEI... kohtalosi on vain taipua alhaisten tahtoon ja kumarrella ja MAKSAA lisää.

Minä EN TAIVU, ja jos minun tulee kuolla tämän takia; näytä vain mihin laitan nimeni alle.

Kuolema; tääääältä TULLAAN !Lopuksi Rammsteinin uusi ja näemmä yksi kaikkien aikojen parhaista biiseistä !! Tämä summaa oikein hyvin -johonkin mittaan- päivittäisiä tunteitani. Ei se riitä mutta se on sinnepäin.
https://www.youtube.com/watch?v=R6SaPlrE3as
Jutkuille ja NAISILLE ja KYTILLE(!) ja "poliitikoille" vielä tarkennus; ich bin KEINE Puppe !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti