maanantai 10. kesäkuuta 2019

13,000 € / kk
Kleptokratiaa.


Näettekö ...TUOSSA ^^^ on se pähkinänkuoressa mikä on "politiikka" ja se ongelma kaikessa. Ihmisapinain AHNEUS.Nyt kun PUHUVAT jumalauta SÄÄSTÄMISESTÄ ja KEHTAAVAT viedä tavalliselta suomalaiselta tuhkat pesästä ja leivän suusta jne, ja heitellä vain LISÄÄ rahaa neekereille Afrikassa ja ottaa vain LISÄÄ pakoloisia ja muita tännekuulumattomia Perkeleen Murjaaneja tänne ELÄTETTÄVIKSI, Saatanan koiranpaskat ja ketaleet vitun vitut, ne K E H T A A jumalauta ihan pokkana tehdä ITSE samalla noin ^ !!!!EHKÄ hei...mitä jos SÄÄSTETTÄISIIN karsimalla KAIKKI teidät ja "avustajanne" MEGApalkkioinenne POIS ihan KOKONAAN ?!?!?!? Kuten kuuluisi.

Oisko SE mitään ? Oikein ja oikeudenmukaisuuden itsestäänselvä minimi ja oletustila. Se mitä PITÄISI tehdä. Ja oikeamielistä.

Olisi, totta vitussa se olisi. Mutta ette kai TE nyt ITSE(!!) jumalauta ANNA ryöstö ja anastussaalistanne pois !!!!!! Kai MINÄ nyt sen snaijaan, hoi polloi taasen ei. Ne ihan vilpittömän OIKEESTI uskoo teihin tjns, ja luulee teitä jotenkin tarpeellisiksi tjns ? En tiä, ne on tyhmiä aivan käsittämättömyyteen asti.Jumalauta että voi olla kertakaikkiaan aivan KÄ-SIT-TÄ-MÄ-TÖNTÄ  häikäilemättömyyttä ja HÄPEÄMÄTTÖMYYTTÄ !! Eikö teillä ole jumalauta LAINKAAN omaatuntoa ja kunniantajua ?!
Tokihan "poliitikko"miehet ON naisia, mutta SILTI !! JOPA "poliitikoksi" järkyttävän härskiä VARKAUTTA !!!


Miten Tavalliset Ihmiset ei vain tule sinne "eduskuntaan" ja ammu päätänne tohjoksi !?!?... Sitä minä en koskaan tässä inkarnaatiossa tule käsittämään.Aivan uskomatonta ! Aivan jukolauta käsittämättömän uskomatonta !!
Vielä ihmettelevät kun nykyään .."..ei ole enää sitä Talvisodan henkeä ja mitään yhteishenkeä ..." jne....

Oletteko te vittu tosissanne ? (Noin tyhmiä).

Alhaista ja niin klisheisen odotettavissa. Sielutonta ja mieletöntä, sietämätöntä ja kestämätöntä ja väärin. Kertakaikkiaan oksettavaa. Ja umpisokeaa.
Halveksittavaa ja ärsyttävää ja provosoivaa.
Tuloerot kasvaa....
....kaikki raha........se vain "katoaa johonkin"....
..t´Hah !..on se.... 
................................... .....  kertakaikkiaan.........................juu..
..............omituista....
Ihmisii ärsyttää !.. Jii-än-ee......... ....kummallista !.............. .. . .
...... onneksi sitä korruptioo ei oo...


"Politiikka" EI OLE "yhteisten asioiden hoitoa" vitun naiivit idiootit.
"Politiikka" = tilaisuus alhaisille saastoille tehdä rikoksiaan KEHUTTUINA ja pidettyinä "Sankareina" ja ottaa ihan täysin pokkana, ihan täysin hävyttömiä ^^  summia toisten rahaa, samalla kun simputtaa ja ankeuttaa ja tukahduttaa rahan niitä varsinaisia omistajia ja antajia ja tekijöitä.

MUISTAKAA ....ESIMERKIN VOIMA.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti