tiistai 25. kesäkuuta 2019

Renesanssi Horisontti tyyppi puhuu

https://www.youtube.com/watch?v=rNmn1rdleEY

Kuvottava ämmä tuo Merkel, ei voi muuta sanoa. Saatanan pahuuden paskapussi - vitun läskinaamainen naurettava, nöyryyttävä, ällöttävä roikkuva taikinamainen ruma tyhmä kommariämmä.

Se tulisi TOTTAKAI ampua tjns, kuten joku vastaavanlainen muuli on ilmeisesti ammutukin. Siitähän kiusanhenget aina ällistyy ja alkaa kuhista kuin kusiaiset, KUN heille oikeasti aletaankin TEHDÄ jotakin.  He kun elävät todeksi sellaista todellisuuden versiota jossa he saavat pidäkkeettä toteuttaa itseään, eli muiden kontrolliin pyrkivää ilkeää suitsivaa-nöyryyttävää-tukehduttavaa pahuuttaan, ja sitä ei saisi estää. Kuten "lakikin" ja koko järjestelmä; se on KIELTÄNYT itsensä vastustamisen, eli pahuuden ja vääryyden vastustamisen. Mutta hei; Tavalliset Ihmiset pitää järjestelmää HYVÄNÄ juttuna ja ystävänään jne.

Toivon että joudutte napit vastakkain "byrokraattien" ja muiden vittupäiden kanssa ihan ITSE, siinähän sitten mitataan teidän TODELLINEN "fiiliksenne" niistä Saatanan kusirotista paskasäkeistä sieluttomista demonitorakoista vitun läskipäistä vitun vituista.


Mutta kuitenkin.... sangen kai mielenkiintoisia aikoja alkaa tässä nyt oleen. Eurooppalaiset ja jopa suomalaiset on heränneet, tilanne on jännittynyt ja kaikki kyttäävät toistensa siirtoja jne.

Ja hei ! Videolla epäsuorasti KEHUTAAN suomea ja Saksan yli !
MAHTAVAA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti