tiistai 11. kesäkuuta 2019

KELAssa käynti

Kävin tuossa vähän aika takaperin piiiiiiitkästä aikaa ihan itse KELAssakin !!


Halusin ilmoittaa että olin milltei ainoa valkoinen siellä ! HAHHAaaahahaaa.
Siellä oli joku pieni nuorisopoppoo lähinnä yhden heistä "tukena" joten jos lasketaan se yhdeksi henkilöksi, meitä taisi olla kaksi valkeaa. Ja sitten sekalainen lajitelma murjaania ja neekeriä ja ählämiä ja somppua ja mitä lie lumppua. Yhdellä nekrumuijalla tosin oli ihan täyden kympin perse ! Mutta se on silti vain neekeri.
Ja kaikki mitä sinne lappasi sisään lisää...oli yhden tai toisen murjaanirodun edustajia ja sitten lopulta tunnelmaa kohotti se että sekaan laskeutui 1-2 paikallista elämämkoulun kailottavaa ääliötä, ja itseasiassa niiden neekerten lomassa siihen hulevesi heitti myös sen sellaisen universaalin Perusvasurinvittupään Katujätkän Ääliön Skeittarikakaran kaulatatuointeineen päivineen, ja jonkun vähän vanhemman äijän, ehkä 40-50 kymppisen, skeittilaudan kera !
SKEITTILAUDAN !! ISO mies !! HAhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ei varmaan mikään varjoille yksin puhuva sillanalus alueiden narkkari tjms ?

Mikään tuosta ei edes ärsyttänyt juurikaan, minä ihan lähes antauduin ja ottauduin ihastelemaan sitä. Sitä voi ihan ihailla vain ja katsella kuinka se kaikki siinä ympärillä toteutuu, ja niin kliseisenä, niin kliseisenä. On se... aika juttu. Kuin Sfinksi ja miidit luultavasti "livenä".
Ällistyttävää.


KEEEEEEELAAAAAAA !


@ KELAKiitoksia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti