lauantai 8. kesäkuuta 2019

Vain Elämää kausi 10

Jaa niin tämäkin.

Tuo on muuten melko lähelle minun omaa ihanne / "spekulaatio" kauttani, mutta tuo keharin näköinen "räppi"mulkku on täysin ylimääräinen.
Te olette NAURETTAVIA.
Miksette voineet jättää sitä pois ??? Kiintiöräppäriä ??

Muutoin lähes ihanteellinen kausi !! Olen ihan hämmästynyt kuinka huippuhyvä muutoin !! Mutta onhan nuo toki nähtykin jo kuten monet mäntit ja ilonpilaajat on mankuneet, mutta ei YHDESSÄ joten ...mikäs tuossa ?

PAHINTA "elastisen" lisäksi on se vitun SIJAINTI ! MIKSI ?? MIKSI menitti sinne junttilan latoon TAAS ?!?!
Ettekste olis voinu esim tukea sitä Saimi Nousiaisen aivan abysmaalisen kamalassa, selvitystilassa, tilassa olevaa paikkaa ?!? Ei esim SE käynyt ? Edes mielessänne ? Tai jokin.....mmm....emmätiä; joku ihan MUU KUIN tuo Junttilan Navetta !


Helvetin vittu sentään.  Ei teitä jaksa, vittu teillä ei ole MINKÄÄNLAISTA visiota ikinä mistään vitun keskinkertaiset hyödyttömät myyrät.
Haistakaa vittu ! Ja PASKA !Mutta jos syksyllä elän vielä niin kai minä joudun tuotakin sitten katsomaan ? Ikäänkuin sitä jotain muuta olisi, ja telkkaa ei viittis tyhjänpäiväisenäkään omistaa ja pitää.
Sellainen neuvo jota ette siis kuuntele, vielä, että nin; LOPETTAKAA !


Lopettakaa tähän paikkaan ja nyt ja heti, tämän kauden jälkeen.
Vain Elämään  on JÄÄTÄ-(!!)  tauolle, määrittelemättömän pituiselle.
Sitten kun seuraava satsi hoilaajia on siinä pisteessä että niitä on jotakin ideaa laittaa tuollaiselle naurettavalle vitun "leirille" niin SITTEN !!! Ja tämä tarkoittaa varmastikkin, ainakin(!), seuraavaa kymmentä vuotta.
Mutta se on asian laita, se on LAATUA. Mistä siis ette välitä tuon taivaallista ja kilin vittuakaan ja tippaakaan, joten mitäs tässä; paskantakaa päällemme !! Heittäkää saavillinen kosteaa sontaa silmillemme ja korvillemme aina tasaisin väliajoin ! HUORAAAAT !
Amerikassahan tässä ollaan.

Näin se vaan menee.


Hau hau !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti