lauantai 8. kesäkuuta 2019

4 ämmää jne

(^  TUO !!... EI katso sinuun tai kameran linssiin, se katsoo johonkin toiseen ulottuvuuteen, johonkin missä On Ymmärretty Kommunismi Toimivuus tjns, ämmä näyttää hulluuntuneelta ....joltakin ? Kommarilippukin siellä on muuten takana. )
Järkyttävintä mahdollista ^.Kuten NÄETTE, kaikki siis NAISIA. Tai tyhmiä ämmiä pikemminkin. Nuoria tyhmiä sieluttomia aivottomia Idealistisia typeriä vitun tytteleitä. Jotka haluaa että MINÄ en päätä itsestäni ja elämästäni vaan he.
Tämä EI SOVI minulle. Vaikkei minulta kysytäkkään, se on nääs "poliittista" moraalia, sellasta se vaan o !   Se on se mikä on näiden käpyaivojen maailmassa Oikein ja Reilua, että minä teen kuten he haluavat ja sanovat.


Tämä on oikeasti tietenkin VÄÄRIN ja pahuutta ja muihinpuuttumista ja holhoamista ja alistavan alentavaa ja ällöttävää ja imelää ja IIINNNNHOTTAVAA ja tyhmääkin tyhmempää ja ylimielistä ja olettelevaa ja rikollista. Muttei se noita kusipäitä kiipijöitä haittaa. MINUA se haittaa, ja SINUA sen tulisi myös haitata. Aivan suunnattoman suuresti.Meitä siis, masokistinen samojedini, komentelee tuollaiset tyhmät mistään mitään ymmärtämättömät vitun vitut.
Tämä on niin vitun paha ja nöyryyttävä painajainen että kuolisin mieluummin. Siinä ei ole häpeää, tässä ON !

Mutta että siellä niitä nyt on...ÄMMIÄ !! "Liikuttumassa kyyneliin", Theresa Mei mukaanlukien, joka vitun käänteessä ja asiasta, ja se Saatanan ällöttävä vitun näppyläkuonoinen kamala ruma kohnonnäköinen ruattalainen pallinaamaämmä kälättämässä siellä seassa.

Kytät; haistakaa vittu ja KUOLKAA !! Saatanan nilviäiset.
Ja samaten kaikki vitun "julkisenpuolen" mulkvistit LOISET ja "poliitikot" ja muut Luciferin rotat.

Mutta koska teihin ei tehoa kuin luoti, sanon näille Tavallisille Tolloille jotka tämän ehkä lukee että SINÄ OLET SE ONGELMA !
SINÄ.

Koska sinä menet aina kaikessa MUKANA  ==> KUTEN OLETETAAN, etkä ikinä SANO mistään mitään kenellekään; hei... NÄIN ^ siinä käy !*

Ja jos keksit TURHAUTTAVAMMAN "maan" kuin "Suomi" nin ilmottele !


Tällaisen kaiken takia tästä ei ikinä tule mitään. Ainakaan "inhimillistä" tjns. Täällä on liikaa vallan ja kostonjanoisia pikkusieluisia rumia kusipäitä joilla aivan MEGALOMAANISET luulot itsestään. Ja jotka katsoo olevansa pätevämpiä ja parempia ja mikä ensisijaista, oikeutetumpia(!), päättämään muiden ihmisten olemassaolosta kuin nämä itse. Mm kytät on tämä pähkinänkuoressa, ja "poliitikot", mutta tämä siis sopii teille Normaaleille.
Haistakaa vittu ja kuolkaa.
Hukkukaa paskaanne !!! Se on OIKEIN !!

Se EI OLE(!!) että MINÄKIN joudun siihen hukkumaan.
Tuo Suomlannin Uusi Jallitus........se on jotain niin epäreilun alhaista ja naurettavan kamalaa ettei siihen mitään tarvi sanoa. Aivan uskomattoman järkyttävää paskaa.

MUISTAKAA että teidän EI(!!) TARVITSE tehdä ja "suorittaa" MITÄ ja niin KUIN käsketään.
Suomalaiset.
En tiedä mitä muuta enää sanoa.Onnea kai sitten Stadilaisille häiriintyneille piinkoville kusipäille kommarien mukuloille ämmille ! Saatte kiilusilmäiset muulit tehdä tuhojanne enemmän kuin koskaan.
Ja tuo luultavasti oli jo teidän tempauksenne kun nuo rumat lesbot meni tissit paljaana uimaan, ja tämä oli jotenkin olevinaan jotain ihan vitun ihmeellistä ja merkittävää ja ällistyttävää ja Kansalaisrohkeutta ja Uutisenkin väärtiä vieläpä !!!? LOL HaHaha hahaha... eikä siis vain; jokkut rumanmuotoiset plösöt meni uimaan.

Helsinki = Suomi teidän silmissänne, minä TIEDÄN ! Nämä muut "juntit" ei ole vielä hoksanneet tätäkään mutta kyllä ne joskus sekä hoksaa että oikeasti käsittää-sisäistää asian.

Suomi on oikeesti muuten paljon laakeampi kuin pelkkä Helsinki ! Tätä ei kai OIKEASTI useat mulkvistit tiedosta.


Ja LAKATKAA sen vitun Niinistön yhdentekevien sölkötysten raportointi Uutisina ! Tai RAPORTOINTI ylipäätään ! Se on vanha harmaa umpikiero ukko, "poliitikon"paska, ja niin vitun yksinkertainen että sitä ihan säälii. Se on kuin joku harmaa mummu vanhainkodissa joka höpäjää ittekseen jotain ympäripyöreän pehmeitä kutoessaan villasukkia lastenlapsille.
Nyt Niinistö KÄSKI suomalaisten muuttaa mieltään ja tapojaan ja olemustaan ja painoaan jne maaplaneetan ilmaston takia. Johon siis te jotenkin, jollakin Poikkeavan Tyhmien Apinoiden maagisella ajattelulla havaittavissaolevalla, tavalla vaikutatte.
Minulla ei ole tuota kykyä luulla noin, minulla ON sen sijaan kyky läkähtyä tuohon VITUN  ===> A U R I N G O N paisteeseen tuolla ulkona.
Auringon minä käsitän melko lämpimäksi. EN niinkään turvenuijien yksityisiä automobiileja ja Hoi Polloin kanarianmatkoja.Kiitti ja suksikaa vittuun.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti