torstai 20. kesäkuuta 2019

Kännyköistä

https://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000006146823.html

Piti jo kirjautua ulos ja lähteä kierrokselle alukseeni, mutta nyt täytyy sanoa jotakin !

Sillä olen viimeaikoina pitkästä aikaa alkanut tutkiskella ja katsella uuden kännykänkin mahdollisuutta ja olen pettynyt yhtä totaalisen raskaasti kuin ärsyyntynytkin ! Ja Nokia EI OLE siinä selvinnyt mitenkään puhtain paperein.
Tuossa jutussa ^ heti tuossa alussa tällähetkellä, kommentoi joku että Nokia tekee LIIKAA ERILAISIA MALLEJA, se on TÄSMÄLLEEN jotain mitä minunkin piti mainita. LAKATKAA jumalauta saatanan Finuiitin tollot tekemästä niitä vitun loputtomia typeriä perkeleen PASKAMALLEJA ===> niille kurjille vitun elukoille !!! Eli paskamaiden alkeellisille raakalais-asukkaille !!  Vittu VITTUAKO villieläin tekee kännykällä / älypuhelimella ?!?!

AJATELKAA E N S I N asiaa näin tai noin !! SITTEN......siirtykää lähemmäksi "suunnittelupöytää".
Sitten... hommatkaa joku vitun EI-insinöörin jäykkä TYYLITAJU jne."Nokia" eli HDM Globaali, on mitä turhauttavin poppoo taas kerran, suomlantilaisten tämä "bisnes"äly on kyllä niin vitun umpisurkean tyhmää että se jaksaa ärsyttää minua yhä edelleenkin...
Hei.. MIKSEI teistä ole KESKITTYMÄÄN ?!? Y K S I K I N !! YKSI AINUT HYVÄ KÄNNYKKÄ riittää !!
Jos se TOIMII ja on TYYLIKÄS ja kaunis ja kestävä ja kaikki PERUSASIAT hoituu; KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIKEN ylimääräisen naurettavuuden voi HETI kättelyssä UNOHTAA !! USKOKAAA kun MINÄ sanon näin.


KATSOKAA esim niitä Huawein P20 ja 30 tekeleitä; niissä on KAUNIITA VÄREJÄ !! Ne on jumalauta jo melko vitun upeita !! Ja katsokaa sitten niitä omia tylsän haaleita ja platkuja insinörttien suunnittelemia tylsiä vitun muulinpaskojanne, niitä ankeita laattojanne.
Sen sanon että Nokia 8.1 on kaunis, se on yhdenlainen täydellisyys kännykän suunnitelussa, se TOIMII siinä tapauksessa, joskin sen värit on...kutkuttavan jännittävät tummansininen ja harmaa tai hopeako se on............. : / ...... ehkä se onkin joku itsetietoinen vitsi tjns ? En tiä.

Muutenkin SE on se Nokia mihin minä jatkuvasti päädyin kun etsin ihanteellista tämänhetken mahdollista uutta kännykkää. Mutta se yleensä tyssää siihen että minä vaadin ja TARVIN ja HALUAN   PARHAAN MAHDOLLISEN NÄYTÖN !! Ja niitä ei jostain vitun käsittämättömästä syystä saa kukaan muu tehdyksi KUIN Samsung. Ja ne ei ilmeisesti myy muille niitä PARHAITAAN vaan pitää ne tietenkin itsellään.
Hei; 2019 ja ===> eteenpäin, ei KUKAAN(!!!) HALUA "LCD"-näyttöä ! Trastmii !! Ei KUKAAN !!
Niiden valmistaminen pitäisi jo LOPETTAA, kuten sellaisten 1800-luvun puhelinten missä oli se iso TORVI jne; se on vanhentunutta teknologiaa ffs !


Kuinka se on niiiiiiiin vitun vaikeaa(!!) tehdä tällainen puhelin.....

- kaunis ja tyylikäs ja uskalletun "khuul"
- kaikin tavoin LAADUKAS ja luotettava ja kunnollinen ja hyvin fyysisesti tehty / valmistettu
- tarpeeksi iso akku
- TÄYDELLINEN kamera !! (ajattele jotain Huawein P30:n tienoilla)
- ja musiikin kuuntelun ÄÄNET ym LAADUKKAITA ja HiFi-tasoisia jne, videot myös niin lähelle 10K-täydellisyyttä kuin mahdollista.
- tarpeeksi tallennustilaa JA(!!!!) muistikortin paikka
- vesitiiviys mutta sen kanssa ei tarvi mennä ihan ääääääääääääääääääääääärimmäisyyksiin, HARVA niitä mihinkään mereen heittää ja/tai järveen upottaa tai selaa niitä rankkasateessakaan
- taaskin; KAMERA! KAMERA! KAMERA! Ei KIKKAILUJA vaan ==> KAAAA-MEEEE-RAAAA !!
- kuulokeliitin
- tarpeeksi huippuhyvä se kuuloke mistä kuuluu jonkun idiootin / äitisi, kälätys kun puhut luurissa, eli se ....pää...kaiutin / kuuloke ? SE.

Siinä pääpiirteet. KAIKEN ylenpalttisen voitte HETI UNOHTAA.
Ei K U K A A N tällä planeetalla TARVI mitään VITUN ("orwellilaista") lärvän ja sormenjäljen lukijaa ja tutkailijaa ! Vittu HELVETTIÄKÖ minä niitä TEILLE ja seeiiaalle ja muille ANTAISIN jumalauta vittu saatana !?!?! Kuinka tyhmänä te minua oikein pidätte perkele !!!

HAISTAKAA VITTU !

UNOHTAKAA nuo naurettavat "Ensimmäisen Maailman Ongelmat" "ööö, sormenjälkitunnistin on mielestäni 4-5 milliä väärässä kohdassa joten joudun ...liikuttamaan SORMEANI" (!!!!) ja "uuu, öööh..oi... emmä voi tiätteks, tää menee niin tunteisiin...tää on millin liian paksu ja tää EI O Äpl ja tässon kaikkia mitä vain PerusIhminen tarvii eikä tällainen paljon khuulimpi Äpl-olento" ja "aijai mikä moka! puhelimessa on VAIN tertavu tallennustilaa ja kotinäppäin sitä varten KUN kosketusnäyttö ei enää toimikaan ! Aijaijai! Karambaa!"..
..hei... SUKSIKAA vitun nyhvöt Helvettiin !! Vitun tyhmät tympeät tylsät ääliöt ja neidit !

Vittu te ETTE tarvitse YHTÄKÄÄN vitun ruman paksun läskin SORMENNE lukijaa ja vielä paaaaaaaaaljon VÄHEMMÄN minkäänlaista vitun "feis anlokkia" eli lärvänlukijaa !!! Vittu jos et saa saatanan tyhmä tuhnu läski lapamato kännykkääsi auki perkele liikuttamalla paria milliä(!) sitä sormeasi ..niin hei; sinä et tarvi koko vitun kännykkään ylipäätään ! Tai edes puhelinta for that matter. Tai kenkiä tai vaatteita; sinä tarvitset laitumen ja olkia ja heiniä ja raikasta vettä ja ehkä tamman astuttavaksi ja paimenen jne. Vitun älykääpiö NAURETTAVA paskamuuli ! Suksi vittuun ja haista helvetti HOME ja kuole.

Idiootti ja ääliö.

PERKELE !

MIKS teidän pitää AINA pilata kaikki !?!?!?!

Eniwei, tuo "HDM Global" on sitäpaitsi melkeinpä PAREMPI NIMI kuin "Nokia" !! Miksette vain käytä jumalauta SITÄ !!!!!??
Jaa niin...mutta kun se vaatisi OMAA ymmärrystä ja TAJUA ja MAKUA ja uskallusta ja kaikkea sitä mitä finuiitilla EI OLE, mutta MINULLA ON ! Ja näemmä jopa jumalauta Kinkeillä kaikista pohjaliejun olennoista !

"HDM 1" olisi esim sangen yksinkertainen ja kaunis ja hienostunutkin, nimi.
Toisin kuin jokin helvetin "Nokia - Sirokko" !! Mikä VITTU on sirocco !?!? Jokin rokko ?....mikä vitun nimi tuo on ? LAKATKAA tuo vitun TEEEEEEEESSSSKENTELY !!


Ja LAKATKAA se vitun hintojen hilaamine YLÖSPÄIN vain "koska Apple tekee niin!"  !! Niin mutta Apple onkin maapallon historian kusipäisin ja mulkvistein ja mulkuin firma ja lajitelma mitä ällöttävimpiä kuvottavia Amerikan hyypiöitä kummajaisia ja liian isoissa ja vanhoissa farkuissa, kuin Amerikkalaisturisti, kullkevia RUMISSA RUMISSA HYPER-RUMISSA vitun dorkanuija tennareissa kulkevia ihmeellisen käsittämättömiä imbesillejä ja tyhmyydestäintoilevia järjiltäänmenneitä periaatteettomia kusipäitä ja koiranpaskoja ja naurettavia idiootteja rottia ! Ja myöskin häikäilemättömiä Amerikkalaisa kiipijöitä ja huijareita ja KULTINjäseniä.
Vitun idiootit !Lopettakaa se sen MYRKYLLISEN paskasakin seurailu ja tehkää vain ROHKEASTI sitä OMAA jotakin juttuanne, ja tehkää minulle jumalauta HYÖDYLLINEN puhelin !! Jota   EI ! OLE !! SUUNNITELU mitään VITUN ! VITUN VITUN ! VITUN ! VITUN ! V I T U N  Vinkuintian paskaista katurottaa silmälläpitäen ja aatellen. Vaan valkoista ja hyödyllistä IHMISTÄ !!

Vitun kusiset madot !Kiitos.

P.s LOPETTAKAA se liian monen eri mallin teko ja KESKITTYKÄÄ ! PErkele sentään ====> K E S K I T T Y K Ä Ä !!!
P.s   Jos ette ole vielä tutustuneet ja elätte muutenkin kiven alla niin KATSOKAA jumalauta niitä Huawein P20-30 kännyn ottamia KUVIA, eritoten hämärä ja pilkkoPIMEÄN kuvia !! Siis MITÄ VITTUA !!!?!!? Mitä hei ninQ jumalauta oikeesti sitten VITTUA !!!
Se on "kuin" jotakin "siviileiltä" ihan TAHALLAAN taas salassapidettyä ja pimitettyä "sotilastekniikkaa" joka on KOKO TÄMÄN AJAN(!! VITTU SENTÄÄN SAATANA !!) ollut siis sekä ihan tuossa saatavilla ja tehtävissä ja toteutettavissa ja käden ulottuvilla ja sikäli siis KÄYTÖSSÄ(!!) mutta joka vasta NYT saatiin "kuluttaja"kännyköihin !!!? Haistakaa vittu paska !!
Jumalauta aivan ällistyttäviä !! Tuo ei ole mitään "short of" LÄPIMURTO !! Siis vittu jos tuon esittelisi Apple.....minä takaan että i-Yleisössä kuolisi muutamia NPC-klooneja "sydän" / pääservo -kohtaukseen ! Sitä pidettäisiin kuin Tim Cockin munaa; Pyhänä ja ihmeellisenä ja Taivaastalangetettuna ja ihanana ja mahtavana ja hyvin hyvin hellävaroen. Vitun saatanan kusipäät tekopyhät Saatanan VITUN SIAT !

Mutta kinkit sen kai sitten teki; jumalauta YÖkuvauksen periaatteessa ! Ja vieläpä hyvällä jäljellä ja resoluutiolla. Vittu se on aivan äimistyttävän järkyttävän paljon EDELLÄ KAIKKEA TÄHÄNASTISTA !! Kuin vaihtaisi hevosen lentävään lautaseen tjns. KATTOKAA ny perkele niitä kuvia !

Tässä on samantien yksi videon jota tuubi yksipäivä minulle suositteli ja tarjosi ja katso ! Ja minä näin !! Ja minä näin....pimeässä !! Jumalauta US-KO-MA-TON-TA !!

https://www.youtube.com/watch?v=i-GVqqlsE9I

MIKSI haluaisin MITÄÄN MUUTA kuin TUON ?!?!? Tuon jälkeen jokainen jopa OIKEA KAMERAKIN(!!) vaikuttaa täysin ajastaanjääneeltä ja turhalta !
Voitte heittää vesilintua vanhoilla kameraluureillanne nyt.
TEHKÄÄ TUO !! "Mokia" !! NYT !!
Menkää ja TEH-KÄÄ. TUO. Än-yy-teeenNNn-NYT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti