perjantai 28. kesäkuuta 2019

PRIDE * Kptn Blgi#HyvääPraidiaLähesKaikille


Totisesti, tässä oli tämäkin, unohdin tai en edes tiennyt. Ennenkuin näin meänkin junttilassa jumalauta "Homoliput" salossa !! WahahahaaaAAUUUU !! Jiii-Haa !!
MAHTAVAA !! Siitäs sai saatanan turvenuijat ahdasmieliset tunkkaiset typerät Perkeleen kusipäät vitun älykääpiöt junttijäärät paskapäät muulinpaskaläjät vitun vitut !

HAISTAKAA VITTU !


Mutta eniwei. Tässä oli se huono puoli, että täällä minunkin zombijunttien maisemissa ...jotenkin, niin käsittämätöntä kuin se onkin, tuo "Homorummutus" nosti hulevetensä mukana paskaviemärin sisältöä näytille jota yleensä EI onneksi tarvitse silmissään tai muutenkaan, sietää. Se toi nimittäin esiin niin kertakaikkisen rumaa ja käsittämätöntä paskaväkeä etten tiennyt suomessa moista kai olevankaan....tai emmätiä...kai minä TIESIN mutta ei sitä erikseen vain tule aatelleeksi.

Näet, on niin ettei sekalaiset ihmismutantin, mursun, örkin ja ruman sian yhdistelmä-oliot, mitä ne onkaan nimeltään, KÄSITÄ että "Pride" EI OLE heidän viikkonsa ja HEITÄ varten, Pride EI OLE mikään "kaikille mutanteille ja rumiluksille ja luotaantyöntävän iljettäville ja hermafrodiiteille kammotuksille ja ihan silkoille HIRVIÖILLE" vaan nimenomaan vain ja ainoastaan homomiehille ja ehkä jopa niille vitun lepakoille. Siis lesboille, ei niille lentäville elukoille.

Jostain vitun syystä kauhistuttavat ja epämuodostuneet hirviömutantit on luulleet kuitenkin tämän olevan HEIDÄN juttunsa ja ovat Saatanat anastaneet tuon "jutun" omaan käyttöönsä, ja tuntevat olonsa mukavaksi pulpahtaa esiin viemäristä häiriköimään terveiden ihmisten elämää, ja hengittämään pikaruokalan kassalla niskaan. Vittu jos on MINUN VUORONI niin ÄLÄ saatana kammotus, mikä vittu oletkin, ÄNGE siihen pihisemään (hengittämään pihisten!) ihan saatana korvanjuureen ! PIDÄ JUMALAUTA JOKU SAATANAN HAJURAKO kiitos !
Kristus Perkele !!   *HhhrRrrrr*

Niin nin jouduin näkemään melko ällöttäviä kammotuksia täällä, tuo änkijäkin oli kuin yhdistelmä jotain rumaa plösöä ja epämuodostunutta, mikä se olikin, maalaisjunttiämmää, ja vastaavaa urosta. Ja vaikka se oli naaraan vaatteissa, se EI OLLUT kyllä mikään vitun naaras !!! Vaikka miten mielikuvitusta venyttäisi.....ainakin viikset ja parta sillä oli, ja se selkeästi kuului kategoriaan "vammaiset" ja joihinkin muihin määrittelemättömiin "vastenmielinen kammotus" kategorioihin.
Noille ^ kuvatuksille tulisi olla IHAN OMA juhlansa, jos joku jostain vitun syystä näkee aihetta jumalauta JUHLAAN siinä että joku enonsa on syntynyt ihmispäiseksi mustekalaksi tai että jollain vitun idiootilla on pullistuneet rumat silmät ja häntä jne yms. Eli meno on kuin Intiassa.
Taaskin *puistatus*.

Mutta muuten tämä tällainen hihhulihei-homppelius tekee oikein HYVÄÄ näissä turvenuijanevadoissa joissa ei ole ikinä nähty mitään Adidasverkkarista känniääliötä kummempaa ja eksoottisempaa.


#KiittiSiitä!
#EI_mutanteille!!
@Ei!Ei!Ei!EIEIEIEIEIEI !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti