lauantai 15. kesäkuuta 2019

Rahan AHNEUS

https://www.youtube.com/watch?v=RXr_6HcqP2A

Oikein hyvä jatko-osa alempana olevaan äskeiseen videoon.

NOIN alhaista tuo "riistokapitalismi" tai mitä vittua tuo juutalais-anglo ämmämäisyys nyt onkin, ON.
Jumalauta AL-HAIS-TA !


OSTAAKO joku ihan oikeasti noita VITUN "biitsejä" ?!?!?!  M I K S I ?!?!
MIKSI hevon helvetissä !?!?! Jumalauta jos haluat järisyttävän HYVÄT KUULOKKEET niin osta "käsintehty Saksassa" ===> Beyerdynamics kuulokkeet !!! Kristus vittu !! Se ei ole sen vaikeampaa !!! Ja niitä parempaa ei juuri kai OLE, eikä "tavallinen ihminen" TARVI ! Voit uskoa huviisi !

Jos siis etsit aivan äimistyttävän laadukkaita KUULOKKEITA, ETKÄ vain jotakin tyhmää vitun "fiilistä" ja harhaluuloa ja tunnetta että olet osa ....jotakin. Jotakin kuten "idioottien höynäytetty lauma" esim.


Ihmiset TODELLAKIN ovat jumalauta TYHMIÄ !!! Kristus perkele sentään.

HAHahaa...aijaijai...
Tuo VITUN äpl taas sekin.....ai saatana ja voi vittu että minä sitten IIIIIII-NNN-HOOOOOOAAAAN sitä kalseaa sielutonta PASKAfirmaa !! Minä en voi kuin kakoa epäuskoisen ällistyksen vallassa sitä että se PASKAluokan  B-firma(!!!) mikä se ON(!!!!) -   on jotenkin nykymaailmassa onnistunut tuossa HYPERluokan "PR-tempauksessaan" ja vakuuttamaan Maailman Massat siitä että onkin yht´äkkiä joku vitun "innovaattori" ja voimanpesä ja A-luokkainen toimija ja jotakin millä on jotain / mitään tekemistä LAADUN kanssa. HAHAahaa...ai ristus perkele miten RÖYHKEÄÄ psykopaattilaumaa.
Appleen tulisi suhtautua minimissään kuin Ryssäläisiin hävittäjiin....ai miin; ne ei ole kilpailussa mukana edes TEOREETTISENA ajatuksena.

Lähse se F-35 miltei lentävä  katastroofi-romuläjäkin olisi parempi.

Kauppasaarto tai kielto tjns olisi siis toisinsanoen ihan paikallaan tuollaisia Ameriikan Ketkuja vastaan.


No, mutta, kuitenkin. Tämänkin takia suomalaiset ei ole "bisnes"ihmisiä, suomalaiset on liian aitoja ja rehellisiä. Ja se on HYVÄ juttu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti