torstai 20. kesäkuuta 2019

Vittukoira

Ilta-Sanomat kertoi Intiassaolevasta koirasta nimeltä "Vittu". Nimi eli sana VITTU oli sensuroitu !!
MITÄ ===> V I T T U A !?!?

Hei mitä te ninQn OIKEESTI luulette saatanan hissuttelijat tekevänne ?!?!?! Mitä suomelle on käynyt ?? Miksi se häveliäät nynnyt sensuroitte tiettyjä SANOJA ?!?!
Luuletteko te että me olemme jotakin vitun lapsia jossakin "pyhäkoulussa" tai tarhassa ja meidän tulisi kiltisti ja Rouvan nuhteessa vältellä tiettyjä sanoja ja ilmauksia ja tekoja jne, jottemme olisi "tuhmia" !? Vai mikä noin typerän imelään naurettavaan VITUN tunkkaisuuteen on se SYY.

Naisten kasvanut VALTA kenties ?! Typerien vitun läskien ämmien joilla ei ole moraalia tai ymmärrystä mistään jne. Luullakseni se ainakin.


LAKATKAA sensuroimasta ikäänkuin olisimme jossakin VITUN Amerikassa !! Suomi EI OLE osa Amerikkaa !!! Niin käsittämätöntä kuin se näyttää teille vitun nolot Finuiitintollot olevankin !!!

Ja sanon vielä ettei jää epäselvää; sanojen ja käsitteiden ym sensurointi EI POISTA kyseisiä asioita TODELLISUUDESTA. Mutta se KYLLÄ ÄRSYTTÄÄ älykkäitä ihmisiä ja aiheuttaa summa pahan ja loputonta TURHAA VITUN vittuuntumista ja kärsimystä yms jne.

Vittu tämä on Suomi perkele !!! Eikä mikään vitun sekopääkristittyjen imbesillien tekopyhien punastelevien idioottien Amerikka !!!

SAATANA sentään.
N E E K E R I !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti