sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Äpl ja Puhelinkanava (Tuubissa)

https://www.youtube.com/watch?v=oT6VL4x-rHY


Olen nyt katsellut tuota tuollaista tyyppiä joka rikkoo / koettelee kännyköitä, ja nyt se tuhoaa ja onneksi myös haukkuu Äplen PASKALÄJÄN.

Ihan mielenkiintoisia sinänsä nuo videot, ja pitäisi kelvata mitä rutikuivimmalle tiedezombillekin, mutta pahaa tekee katsella kun se tuhoaa noita ihan upouusia vehkeitä.

Mutta kuulkaa mitä tuollakin on apppppplesta sanottavana, ja sanokaa sitten itsellenne että MIKSI taas tuettekaan moista kusipäistä ennätysPASKAfirmaa.P.s katselin yhden toisen videon tuossa taannoin, missä ihmiset paljasti sellaista mistä olivat allekirjoittaneet vaitiolosopparin aikanaan mutta joka ei enää ole voimassa tai josta eivät enää vain välitä. Ja yksi tapaus oli ylläri-ylläri Applelta. Ja ne oli käskeneet kylmänviileästi vain KIISTÄMÄÄN ja väistämään ja "kimmottamaan" kuin kivellä jonkun vitun  nuolen, pois, kaikki asiakkaiden utelut jostain hyvin tietystä oikeasta ongelmasta ja joka se ongelma oikeasti OLI.
Siinä oli joku vika siinä paskapuhelimessa ja ihmiset vei huoltoon, ylihintaista siis sekin, ja se PUHELIN itse ===> VAIHDETTIIN SALAA(!!!) ...koska hei; kuka sitä nyt haluaisi olla REHELLINEN ja menettää kasvonsa !?!?! Sen sijaan sitä voi vain VALEHDELLA korvat punaisina helottaen ihan POKKANA kuin jutkut ja naiset ja vasurit ja "poliitikot" ja muu pohjaliete, ja väitäää ja inttää että eheheheeeeeeiiiii !...ei SE se ongelma o ! Mikä se siis ihan tasan OLI.
Siinä sanottiinkin että se oli "product recall" eli tuotteen takaisinveto markkinoilta, jota ei vain KUTSUTTU sillä nimellä.
Eli siinä  T A A A A A S  yksi lisä esimerkki siitä miten häikäilemätön ja kusipäinen ja absoluuttinen pohjasakka paskafirma on kyseessä, ja miten vitun KÄSITTÄMÄTTÖMÄN tyhmiä jästipäitä sen nyrpeät ylimieliset "tajuuksäettääonÄpl!?" asiakkaat  (vitun aasit!) todellakin ON !

Haistakaa Kaikki Applelaiset Vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti