keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

LisänekrujaHei iltalehden ääliöt ? Hoi ?  NEEKERIT ja somaliapinat ja muut murjaanit EIVÄT. OLE. SUOMALAISIA. Vaikka miten venyttäisitte mielikuvitustanne ja meidän muiden sietokykyä ja hermoja jne.

"Meitä suomalaisia" on yhä vain VÄHEMMÄN ja VÄHEMMÄN, EI enemmän. Ettekö te saatanan pällit osaa edes näin YKSINKERTAISTA perusasiaa ymmärtää ja laskea ja käsittää oikein !?!?

MIKÄ siinä on se VAIKEA osa ?! Mikä tuottaa ongelmia ? Kysykää neuvoa jos kaipaatte selkeää ja järkevää ja rehellistä ja laadukasta  vastausta, ja Vastuullista  Journalismiakin siihen päälle vielä.

"Kool mi meibi ?".


Saatanan raivostuttavat kusipäät valehtelijat.

Muuttakaa vain pois ja ottakaa ne nekrut mukaanne. SE on se OIKEA juttu mitä tehdä, moraalisesti pätevää ja kestettävää jne.

ÄLKÄÄ sen sijaan selitelkö OMIA VALHEITANNE parhain päin, ja väittäkö vettä kuivaksi ja MINUA tyhmäksi tai käärmettä puhuvaksi ja nekrua suomalaiseksi. ÄLKÄÄ !

*

Se on absoluuttinen harmi kuinka niin loputtoman moni syntyy vaiolla MINKÄÄNLAISTA moraalia ja OMAATUNTOA, mutta minkäs teet. Tällaisia APINAT ja apinaihmiset vain ON.
Ehkä tukahduttavinta tyhmyydessään on se että kuten te finuiitit  MINUA vastaan, tyhmät luulee että kaikki on vain heidän tasollaan eikä se YLLÄ. SIKSI ne ei kai ihan OIKEASTI näe edes valkoisen ylivertaisuutta jokaikiseen muuhun lajiin tällä planeetalla. Ne kai on OIKEASTI noin vitun järkyttävän typeriä kehareita, henkisesti TODELLA jälkeenjääneitä.

MINÄ en voisi IKIPÄIVÄNÄ tuhota omaa kotiseutuani ja väittää että "hei...tää on joku HYVÄ juttu! Tulkaa mukaan!" - mutta minä en olekaan mikään tietämätön iljettävä opportunistinen alkeellinen paha ja atavistinen imbesilli ja apina.
Suurin osa teistä taasen ON.HÄVETKÄÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti