sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

PAKKORUOTSI !

iltalehti
Tästä asiasta on tapeltu Suomi24:ssä jo kaaaauaaan. Ja nyt tuli HETI näin KYLMÄ ja ylimielinen ja SANELEVA ja kusipäinen  komento tuolta itse itsensä "johtajiksi" ylentäneiltä sieluttomilta koppavilta pikku-kusipäiltä eli "poliitikoilta".

JUMALAUTA !!!
VITTU tuo koko Saatanan Paska ei ole edes "koossa" tai ALKANUT vielä ja NYT JO se saa veren sekä kiertämään että kiehumaan !! Jumalauta jos tuo "hallitus" kasautuu noin ja EI saa aikaan Suomen Uutta Sisällissotaa niin mikä sen SAISI aikaan ?!
Mitä siihen oikein vaaditaan !?!?Aivan  vitun järkyttävää ja pöyristyttävää ja niin turhauttavaa että..... mitä sitä edes yrittää kuvailla. TÄLLAISTA !! Tällaista ON finuiittien mailla. Yritä mennä puolikin askelta ETEENPÄIN ja VIHAINEN ja kostonhimoinen lauma jääräpäisiä tunkkaisia Jurakauden junttiääliö imbesillejä ja riivattuja "poliitikko" tärkeilijä idiootteja käy joka puolelta ja joka keinolla hankalaksi ja tiellesi ja jos uskaltavat, jopa kimppuusi, vaikka harvemmin uskaltavat. Mutta kumminkin, kuten joku kommentoikin; kiusa se on pienikin kiusa.

Täsmälleen. SE on myös KOKO "politiikan" IDEA.
Vaikka te Tavalliset Ihmiset olette sangen vakuuttuneita sen olevan jotakin IHAN TÄYSIN MUUTA. Ei se o, se on toi.

Tämä ei ole monimutkaista, tämä on HYVIN yksinkertaista.
Haista Antti Rinne, vitun kuvottava iljettävä saatanan sammakko, mätä vitun PASKA ja kuole.

Vittu kun  yksi IINNNNNNNNHOTTAAAAAVAAAAAA(!!) liejurottakusipää kun "väistyy" (vain VÄHÄN vähemmän yleisesti haitallisiin "tehtäviin" johonkin  sinne "politiikan" sisälle) toinen aivan yhtä pöyristyttävä ja vastenmielisen RUMA kusipäinen illjettävä itserakas ja omahyväinen AHNE vitun häikäilemätön kuvottava kurppa änkee siihen tilalle.
S I E T Ä M Ä T Ö N T Ä !!!


Mutta sehän on, TAASKIN(!!); "politiikan"   KOKO  I D E A !! Toimia KIDUTUSMETODINA niille jotka on syystä tai toisesta synnytetty tähän kamalaan ja nöyryyttävään ja kuvottavan kurjaan ja alhaiseeen ulottuvuuteen. Se on Luciferin YKSI ase ja KOSTO.

OPPIKAA nyt jo TÄMÄ edes sitten, saatanan tyhmät Perkeleen paskat !

Sitä VOISI ehkä KANNATTAA vain olla ottautumatta tuohon(kin) ?!?!? Mitäs sanotte ? Nynnyt vitun sieluttomat porot ? Finuiitit ? Uskallattexte olla vain menemättä hurrintunneille ja sanoa Herroille ja Stadin ja Staaliningradin Rouville että "EI!"  ?Onko teistä ylipäätään johonkin ? Yhtään MIHINKÄÄN ?!??! Muuhun KUIN  ===> TOTTELEMAAN !?!?
Te saatanan vastenmieliset vitun näennäis-älykkäät pikkusieluiset pikkumaiset paskantärkeän rutikuivat huumorintajuttomat primitiiviset pikkumulkut.
TUKEHTUKAA saatanan lapamadot Jantelainpalvojat kusipäät paskaanne, mitä tässä enää muutakaan todeta.

Totisesti; hylätään kaikki minkään väärtit koko Saatanan surkimusten Paskala, kuunnelkoon täällä hamaan tappiin saakka "politiikkaa" ja "viranomaisten / pyroraattien " "päätöksiä" ja eläköön (eläköön! eläköön!) sitten niiden mukaan. Muttei täällä kannata kenenkään sellaisen olla joka haluaa ELÄÄ ja toteutua jne.
TODELLA suunnaton harmi. Alakanttiin sanottu, mutta ei sitä muitakaan sanoja oikein ole.

No mutta... onnea Ruotsille sitten ! Lycka till Sverige ! Saitte ittellenne toisen, täysin sen vitun Onnelanne / Pakistaninne kokoisen melkolailla TYHJÄN ja aution / valtavan maan ja maa-alueen !! Johon ON JO istutettu ne kaikki  vaaditut pohjaneekerit valmiiksi ja ruattinkielinen, eli heheeiei !?!?! TEIDÄN KIELINEN!!! "johtajisto" ja muu sen sellainen ! Ja affenanmaahan tuossa jo venaakin että saa kaatua teidän syliinne, joten... hah.. onnea sitten vain. Teitillon ny 2 ruattia !!
Siitäs saa Ryssät sitten !! Läl-läl-lää !P.s Oottekste te kattellu onko jotain hienoja uusia kännyköitä tjns ? Tarvitteks uuden taulutelkan tai halpaa pitsaa tjns ? Tai jonkun "eläkevakuutuksen" tjns ?!
Uhraa KAIKKI !! Sitten sen miljoonasosaa, ja huonosti ja korruptoituneesti "hoidettua" ja TÄYSIN!!(pätevästi ja onnistuneesti!!) kupattua, versiota voidaan alkaa hiljaksiin EHKÄ harkita !


Laittakaan tuhkatkin vain jo valmiiksi.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti