lauantai 8. kesäkuuta 2019

Hullutusrahoja15 645 euroa ==>  K U U S S A.


KUUSSA  !!!!


K U U S S A    ?!?!?Äijällä on varmaankin kova hinku "edustaa" köyhää duunaria ja työtöntä ja moniongelmaista junttia Tuolta Jostakin kehä-kolmosen susirajan Tuoltapuolen !

Ai miin, kutsumus varmaankin ihan painaa ! Kuin Ana itte, painaa ihan kuin fyysinen paino.

"Ai kuuleppa ! Akka ! Jumalauta... tai siis hitsi sentäs... kyl mun pitää kuule nyt päästä Edustaan ihan heti ja just nyt, välittömästi ! Suomen Kansaa ja näin!"

Jos jumalauta hävyttömästä ahneudesta ja ABSOLUUTTISESTA inhottavasta moraalittomuudesta ja silkasta jalkasilsan etiikasta puhutaan niiin ........


Mutta hei; TUO se on "politiikan" hinta !! Ja HINTA totta tosiaan.
Tuon verran maksatte tuolle kuvottavalle ällöttävälle läskikaulaiselle vitun sammakolle VAIN SIKSI että sellainen OLISI. Ei mistään OIKEASTA syystä.
Putkimies olisi jotain mille ehkä maksaa tuo, tai siivooja tjns, mutta tämä vain älyllisten olentojen planeetalla, jossa naiset EI "johda" eikä niiltä kysytä, ja jossa EI arvosteta rituaalista älykääpiökäyttäytymistä ja laumojen massahypnoosia ja teatraalisuutta ja teatraalista megatyhmyyttä.
Ja siis hävytöntä varkautta ja sen sellaista.

Mutta TÄÄLLÄ, ei mitään, bisnes äs jyusual.


Kai te käsitätte että teitä VAIN hyväksikäytetään ja ns "kusetetaan" ?!? Hei ? Kai te Tavalliset Ihmiset YMMÄRRÄTTE tämä(kin) asian OIKEASTI ?!?!?

Kai te käsitätte että KOKO vitun "politiikan" on LOPUTTAVA LOPULLISESTI siinä missä "Poliisitoiminnankin" ja jäätävä Historian Saatanallisten Erehdysten suureen roskakoriin mihin ne kuuluukin ?? Kai te käsitätte tämän ?

Vai ....ettekste oikeasti KÄSITÄ asiaa ? HALUATTE elää "faaraon" orjana ? Ja itse itseään kovinkin viehättävinä pitävien iljettävien rumien haitallisten ahmattien.

En voi auttaa jos niin on, sitten edessänne on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä ja TODELLA kivinen tie. Ja se käy Helvetin läpi ja kautta, ihan VAIN ....JOTTA kävisi Helvetin läpi ja kautta.
Minähän olen sanonut aina ja koko ajan; te olette uskomattoman TYHMIÄ olentoja. Siinä kaikki.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti