torstai 20. kesäkuuta 2019

"Media" ja "Poliitikot"

MUISTUTAN  vain -ilmaiseksi ja pyytämättä!-  teille Tavallisille Tolloille, että tajuattehan te ettei "poliitikot" yms komentelevat aggressiiviset LOISET olsi YHTÄÄN! MITÄÄN  ilman  M E D I A A ??


Ei kukaan edes TUNTISI niitä / yhtäkään sellaista. Mutta KOSKA niiden nimet ja naamat on KOKO AJAN esillä jossakin ja kaikkialla, syntyy normaalijärkisillekin zombeille KÄSITYS ja LUULO että niillä ja niiden sanomisilla ja "asenteilla" yms yhdentekevyyksillä, olisi jotakin, suurtakin tai MITÄÄN ylipäätään, merkitystä.

Ilman tätä jatkuvaa rummutusta ja paraateja ja "esilläoloa" ne olisi vain lauma rumia hyödyttömiä pullasorsia elättejä Helsingissä, jotka kuhisee keskenään liian kalliissa kledjuissa, joissakin vanhoissa Juugend-tyylisissä arvotaloissa ja kailottaisi ohikulkijoille että "elä ninku mä sanon!" ....ja "anna rahas perkele!" ja tärisisi aina välillä omien TYHMIEN pelkojensa takia ja kera ja kanssa.

Tajuattehan te TÄMÄN ?! Hei ?! Tajuattehan !?1?

Ei ne OLE(!!)  -    MITÄÄN.


Tämä on kaikki vain TEATTERIA.
Ja siis Pee Äs !

Tajuan kyllä että "mutta....tuohan tarkoittaa ettei ne ole tavallista katuvarasta kummempia ja parempia!?" ... kun sanoin että ne noin sanoisi ja näin... mutta että asia on vain niin että niin se onkin ! Näin se ON.
Ei ne olekaan sen kummempia  Olet ihan oikeassa !
Kiitti.
P.s 2 Ja TAKAAN että jos KAMEROITA yms ei olisi, niin ne myös tasaisehkoin, riippuu suolistonsa toiminnasta, väliajoin työntäisivät paljaan perseensä / kankkunsa ulos Empire ja Juugend ja jopa ehkä Art Deco -talojen ikkunoista tai muista sellaisista lävistä, ja pyllistäen siinä ihan pokkana; laskisivat skeidansa siihen kadulle. Ehkä Ändinkin päälle ?! HEI ! Kuka tietää !
Et sä tiä missä sekin aina menee ja näin.


Kiitti.
P.s 3 Ja kyllä ! ...huuUUUUHH..ssss...tämä käy jo rasittavaksi jankuttaa, mutta kyllä ! Tajuan että "mutta tuohan tarkoittaa ettei ne ole myöskään ihan perus talonvaltaajia kummempia?!" ...ja niin. NÄIN SE ONKIN !!
Herran tähden ! Käsitäthän sinä nyt tämänkin ? Ihan hyvin ja ihan varmasti ?!?!?.... Perus Talonvaltaajaa ei vain haastatella Kansalliseen Telkkaan ja kymppiuutisiin jne, siinä se essentiaalisin ero.


Kiitoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti