tiistai 8. lokakuuta 2013

Valkoista Voim..voi voi

Kuten näette, Valkoisilla / Eurooppalaisilla, ei tätänykyä ole enää kovinkaan paljoa mitään merkittävää, mielekästä saati tähdellistä tekemistä....




"..Jaa 1+2 ? ...viis! "





...eli parrasta nuudelikulho...
Tai no, joo.... säästäähän tuossa toki selvää rahaa, kun käyttää leuka-jouhiaan noin!!. Ei mene turhaan rahaa lautasiin tai muuhun tarpeettomaan sontaan.
Parta kannattaa siltikin pitää aika puhtaana.

Toisaalta, myös pitkäkarvaiseen koiraan tai miksei jopa kissaan!, saisi muovattua varmastikkin usampiakin näitä kulhoja!! jolloin niistä ryystäisi esim juuri nuudeleita vaikka kokonainen perhe!! (joita ei tietenkään ole enää olemassa todellisuudessa, mutta Sci-Fissä).

Tai sitten tuossa kupissa voisi kannatella ja lepuuttaa partnerin kivespussia!! ...jos siis sattuu olemaan ....vaikka nyt esim ...Homo!. Samalla kun Jorma käy töissä (suussa), voi pojat ootella tuossa alempana, kuin linnun-pesässä!!(ei mikään sanaleikki!! HUOM!).

Tai siihen voisi pistää Strutsin-munan killuun!! se olisi sitä nykyaikaista "katutyyliä". Sillä pääsis varmaankin jo Hel-Looksiin !. Tai ainakin Per-Looksiin.
Tai pipilään.

Jakki olisi varmaan aika lähelle ihanteellista, mitä tulee elukoihin jotka olisi hyödyllisiä tässä mielessä.
...
..No, mutta olkoon...
Voi yhen kerran.

P.s Ählämeillähän siinä olisi tietysti pommi tai käsiranaatti. Mutta ei tätä nyt tarvi erikseen sanoa !.
Ps.Ps Vispipuuro olis kyllä aika keljua lusikoida tuosta!. Tai riisi tai manna tai mikä vain puuro. Eikä helppoa olisi kalakeittokaan tai vaikka...lasagne!!. Saati sitten siistiä. Sotkua se olisi, siivotonta törkyä, kuin ..Ranska !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti